Widok

Suknia Marietta Finezja kolekcja 2013 sprzedam w czerwcu

Wesele Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny,

kupiłam w salonie Marietta suknię Finezja-biel. Suknia jest z kolekcji 2013, cena prawie 2900 zł. Styl hiszpanka, z przepięknym wachlarzem na dekoldzie (jest to bardzo oryginalne połączenie). Gorset z obniżonym stanem. Suknia lekka, nie ogranicza ruchów, z trenem podpinanym. Gorset z tyłu wiązany rozmiar 36-40.
Wzrost 164+obcas 7cm
Mam ślub 08.06.2013.
Jeżeli której z Was wpadła w oko, pomyślałam, że możecie przymierzyć w salonie, a kupić ode mnie:) Taniej rzecz jasna.

Jeżeli któraś z Was będzie zainteresowana to polecam.
Suknia baaaardzo wyszczupla dzięki gorsetowi, jest "zadziorna", a jednocześnie czuję się w niej bardzo drobno.
Mam dwa zdjęcia na telefonie.
Jeżeli któraś z Was będzie zaiteresowana wyślę wszystko na maila - cena do uzgodnienia.

Zapraszam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

Uploaded with ImageShack.us
Sorry za takie ogromne zdjęcie:) Suknia jednak będzie bez trenu! Wachlarz można zmienić na dekolt serce. Dorzucę bialutki welon dwuwarstwowy 60cm/80cm.

Sunkia w stylu hiszpańskim, spróbuję wstawić zdjęcie całości:)

Zapraszam!
Ala
Hej, mam tą samą sukienkę:) i ten sam termin ślubu:) nie mam pojęcia jak dobrać dodatki, jesli byłabys tak uprzejma prosze napisz jaki masz do tej sukienki welon i biżuterię.
Ale fajnie:) zmieniałaś coś w niej moze w niej? Czy wzięłaś tak jak było?:):):) Może umówimy się na maila? piotrekiala@wp.pl

Zapraszam, coś razem wymyślimy
wysłałam wiadomość na meila, mam nadzieje że dotarł
do góry