Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Znakomita szkoła! wątek zamknięty obsługa doskonała. jeśli jako ostatni jezdzisz danego dnia można się odwieść...
~Konrad
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 maja 2014

Najlepszy OSK wątek zamknięty kurs przygotowujacy zawierał wszystkie elementy potrzebne do zdania prawa...
~Adrian
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 stycznia 2013

Marta - opinia wątek zamknięty bardzo polecam, wszystko wspaniale!!!:D
~Marta
-

dodano: 14 grudnia 2012

najlepsza szkoła wątek zamknięty Najlepsza szkoła jazdy w trójmieście. Miła atmosfera podczas jazd i bardzo...
~Iwona
-

dodano: 2 września 2012

Zdecydowanie TAK! wątek zamknięty Niewielka szkoła ale za to z potężnym potencjałem w postaci pana Krzysztofa,...
~Patryk T
-

dodano: 17 sierpnia 2012

p.Krzysiu!Super! wątek zamknięty polecam w 100% Miły,sympatyczny człowiek,instruktor z powołania! 10minut...
~kursantka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 maja 2012

Polecamy naukę jazdy u Krzycha! :) wątek zamknięty Przesympatyczny instruktor, anielska cierpliwość i luźna atmosfera w trakcie...
~Kasia i Mati
-

dodano: 24 marca 2012

Rewelacyjna szkoła i bardzo dobry instruktor!!! wątek zamknięty Z całego serca polecam tę szkołę. Pan Krzysztof jest bardzo miłym, cierpliwym...
~Justyna S.
-

dodano: 15 marca 2012

Bardzo Polecam ! wątek zamknięty Cały kurs przeprowadzony bardzo sprawnie. Trasy egzaminacyjne w małym...
~Rafał C
-

dodano: 28 lutego 2012

;) wątek zamknięty Polecam!! Polecam!!! Zdałam za pierwszym podejściem!!! ;D "OSK TAK" - na...
~Basia Huzior
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 kwietnia 2011

no pewnie że warto:) wątek zamknięty Pozostaje mi tylko podpisać się po poniższymi opiniami..luźna atmosfera...
~ta co miała problem z płynnym ru
-

dodano: 24 marca 2011

Świetna szkoła wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę i instruktora. Świetne i fachowe...
~Ania
-

dodano: 22 września 2010

:) wątek zamknięty Jazdy z Panem Krzysztofem REWELACYJNE ! :) Dzięki luźnej atmosferze w krótkim...
~Em
-

dodano: 27 lipca 2010

GORĄCO POLECAM wątek zamknięty Świetna, bezstresowa atmosfera wpływająca na jakość nauki. Przystępne ceny....
~Gosia
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 maja 2010

Gorąco polecam wątek zamknięty Zdałem prawko za 1 razem, bez stresu. Profesjonalna szkoła :)
~Wojtek
-

dodano: 30 kwietnia 2010

Gorąco polecam ! wątek zamknięty Mimo,że szkoła pojawiła się na Zaspie niedawno, z całą odpowiedzialnością...
~Paulina
-

dodano: 24 kwietnia 2010

polecam wątek zamknięty super, przystępne ceny, bardzo dobry instruktor p. Krzysztof, wszystko idzie...
~Jolka
-

dodano: 19 marca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry