Widok

Uwaga na firmę Hombre

Nie dosyć że zatrudniają na umowę zlecenie to wymagania nie z tej ziemi środki do sprzątania najlepiej swoje z domu jak by się człowiek starał i przykładał to i tak zle ,o pieniądze które bez łaski sobie człowiek zapracował trzeba dzwonić i prosić i się nisko kłaniać zawsze . Tak więc nie polecam
popieram tę opinię 58 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam! Też tam pracowałem. W pełni zgadzam się z opinią!!! Również przestrzegam przed podjęciem pracy w tej "firmie" !!!!
popieram tę opinię 56 nie zgadzam się z tą opinią 4
też pracowałam w tej firmie jest najgorszą firmą w trójmieście nie znam takiej samej a pracowałam w różnych.
popieram tę opinię 43 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie zgadzam się pracuje w Hombre już 3 lata i jestem bardzo zadowolona, pieniądze zawsze na czas i panie w biurze bardzo miłe
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 80
agnieszka ile ci placa za wypisywanie takich glupot
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 16
Ja pracowalam w hombre i bylo fajnie finanse byly zawsze na czas
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 13
brat U. jest radcą prawnym, prowadzi dość prestiżową kancelarię w Sopocie. Czują się w pewnym sensie bezkarnie, stąd ich stosunek do pracowników.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3
G. wniana Firma.Podobno HOMBRE znaczy człowiek ale nie dla tej firmy,trzy środki jakie posiadają w zestawie są do luftu.Gdy prosiłam o inne lepsze odpowiedz była że te co mam są dobre innych nie przyślą bo firma BIEDNA.Dlatego moja wypłata też będzie chuda o 50%.Zatrudniaja z grupą inwalidzką bo ci ludzie i tak za psie pieniądze będą robić a ciebie na bruk bo jesteś zdrowa-chorzy ,inwalidzi,emeryci do roboty.Ta firma nie jest zakładem pracy chronionej ale widzę że" inwalidzi" są też w biurach.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyżby życzliwa została zwolniona? Zatrudniając się u nich wiedziałam że będzie to zlecenie. Robię swoje, wiem za ile i zawsze dostaję tyle ile powinnam. I nikomu nie muszę się kłaniać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 54
Chyba prosto trzymasz palec ,ale cóż widać tylko to możesz robić tzn.Sprzątać bo szkoły żadnej nie ukończyłaś ,to ci pech ,dlatego zadowolona musisz być z tego co robisz i to co ci dają bo cóż możesz wymagać ,trzeba siedzieć cichutko i się nie odzywać bo mogą zwolnić i cóż wtedy poczniesz ,a życzliwa nie została zwolniona lecz się sama zwolniła bo w takiej firmie to tylko takie jak ty pracują ....No cóż....
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ostrzegam również przed podjęciem pracy w Hombre na obiekcie Sąd Piekarnicza wszędzie tak tylko nie tam ,dobra rada .....
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej no co wy ludzie piszecie firma jak firma....nie jest wcale tak zle ktos sie niezle msci bo zostal zwolniony ale skoro ktos nie wykonuje swojej pracy to tez bym zwolnila....bo nie ma nic za darmo...trzeba zapracowac sobie ale uczciwie a co do skonczenia jakiejkolwiek szkoly to kazdego sprawa osobista po co te uwagi.....nie ktorzy pracuja aby sobie dorobic.....wiec dajcie spokoj bo to normalna firma i polecam.......
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 33
odnosnie nowej brygadzistki to nie podszywajcie siepod nia ok bo do tego mozna dojsc kto to pisal.....wiec....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 31
normalna firma co nie placi skladek? Normalna firma co okradla kilka hurtowni? Jesli uwazasz to za normalne to spytaj sie szefów.. a nie bo oni przepisali firmy na rodzicow bo za duzo przekretow robili.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

do tyyyy:)))

Nie żebym trzymał czyjąś stronę,ale po Twoim komentarzu można wywnioskować,że masz rozum na poziomie dziecka z podstawówki. Tak pisze osoba 'wykształcona' ? Co ma tu do tego szkoła? Chyba za bardzo się wywyższasz bo skończyłeś/aś maturę? Czy może studia? to jeszcze lepiej:) nawet nie znasz tej dziewczyny,a ją obrażasz. Większość ludzi (nie wszyscy)po studiach to same zacofane mameje, które nic logicznie nie myślą,często się teraz spotyka,że pracodawca w Polsce woli zatrudnić człowieka po zawodówce,albo bez szkoły ze sporym doświadczeniem,niż takiego tępaka co skończy wyższą szkołę,który ma nie wiadomo jakie o sobie mniemanie. Ty własnie raczej do takich należysz. Dlaczego jest bezrobicie? bo Kuźwa wszyscy pokończyli studia i odrazu chcą na DYREKTORÓW albo kierowników firm,bo za 1500zl nie pójdzie,ponieważ jest po studiach i za tyle nie będzie robić,do sprzatania też nie pójdzie,bo jest po studiach.Ale gdy łaskawie pójdzie do takiej roboty to Broń Boże jak ktoś zwroći uwagę,że źle coś robi w pracy..albo karze się schylić,bo jak można komuś z wyższym wykształceniem zwrócić uwagę. Ale jak trafi się takiemu wyższe stanowisko to wtedy pilnuje swój tyłek,ze ho ho (bo po to sie uczył przecież ,żeby pomiatać innymi i zarabiać 5tys zł) i pomiata innym pracownikami z niższym wykształceniem jak śmiecmi i tak powstaje mobbing przez takich ludzi jak Ty bo dostał troche władzy i nie ocenia ludzi po umijętnościach tylko po szkole... A co do Firmy Hombre słyszałem,że straszna lipa i odradzam. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
g*wno ci płacą - głodówka - za takie wpisy płacą więcej co ? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmm poszłam tam kiedyś na rozmowę kwalifikacyjną , dali mi formularz do wypełnienia , wypełniłam , Pani która go przyjmowała była bardzo zdziwiona że nie mam grupy inwalidzkiej ani nic podobnego i na wstępie zaznaczyła że przyjmują w pierwszej kolejności inwalidów! Zabrałam swój formularz i podziękowałam za mój zmarnowany czas.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2
masz racie ja pracuje u nich maja najgorsze srodki a o wyplate o swoja musze dzwonic to banda zlodzeji i oszustow
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz racie to beznadzejna firma nie zycze nikomu pracowac tam to oszusty nie placa kasy na czas i traktuja pracownikow jak sile robocza przyjmuja ludzi chorych ddzie maja zolte papiery
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
od czego jest inspekcja pracy i tv ?????
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A chciałam powiedzieć że jak u nich przepracowałam pare miesiecy a później trzeba było rozliczać się u Fiskusa to okazało się że muszę dopłacić za składki zdrowotne bo oni za mało odciągneli takich mądrych mają w biurach!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram, tez pracowałam w Hombre. Jakbyś mi to z ust wyjeła :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam ponad miesiąc i szybko zorientowałam się, że wynagrodzenie nigdy nie będzie wypłacane w terminie ogólnie przyjętym tz;10-15.Mamy koniec lutego ,a ja czekam na wynagrodzenie za styczeń.Nikomu nie polecam takiego pracodawcy.Dokumenty do podpisu tj .umowę zlecenia otrzymałam dopiero po miesiącu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta firma zajmie się inspekcja pracy juz ja się do tego przyloze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ciekawa sprawa z tą firmą. Naczytałam się już wcześniej na ich temat, nastawiłam się negatywnie. Jednak w obliczu bezrobocia tonący brzytwy się chwyta, doradzilam mężowi, żeby na własnej skórze się przekonał. I tu sprawa ciekawa, pracuje już ponad 6 miesięcy, wyplata na czas, co ma zrobic to robi, nikt nad nim z batem nie stoi, naprawdę nie wiem o co chodzi.Może potem coś się będzie działo, ale narazie jest wszystko ok.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dziadostwo i tyle
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dana, a Twój mąż jako kto tam pracuje ?? Jako kierownik czy jednak zwykły pracownik ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jako robol zwykły, pracownik gospodarczy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dana poczekaj kolejne 6 miesięcy kontrolując na bieżąco wypłacalność owej firmy i ich rzetelność. Jeśli w tym czasie nie zaczną się jakieś opóźnienia z wypłatami lub problemy z przedłużeniem / zawarciem nowej umowy, to życzę Twemu mężowi udanej i stałej pracy ;-)
witam a czy prawdą jest że za pierwszy przepracowany miesiąc nie dostanę wypłaty na kolejny miesiąc do 15 tylko za dwa miesiące dopiero tj 15 ? może ktoś coś wie ;) ?
Tak jak pisałam, jak się robi swoje, to problemu nie ma. Mój mąż nadal tam pracuje i nie narzeka. Pracować trzeba wszędzie, a umowę ma na 5 lat. Pieniążki o czasie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
no niestety tak tam jest tak płacą porąbanie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Rgis inwentaryzcje - opinie (10 odpowiedzi)

Jak w tytule - czy ktoś pracował dla firmy Rgis, jakieś opinie?

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (21 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry