Widok

Ubranka różne 0-3, 3-6 i 6-9 m-cy TANIO

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Poniżej fotki ostatnich ubranek, które zostały mi po dzieciach. Wszystkie w b. dobrym stanie, zadbane, prane tylko w Lovelli, niektóre nowe z metkami. Ceny symboliczne, bo zależy mi na wolnym miejscu w szafie.
Kamizelka na 6-9 m-cy - 3 zł, sweterek Kappahl rozm. 74 - 8 zł, nowa sukienka - bombka rozm. 74 - 10 zł, butki na 6-9 m-cy - 3 zł, rękawiczki - 2 zł para, komplet czapka i szal - 5 zł
image
Jeansowe rzeczy - ogrodniczki z misiem na nogawce na 6-9 m-cy - 6 zł, ogrodniczki z wyszywanymi kwiatkami na 3-6 m-cy - 6 zł, sukienka - ogrodniczka na ok. 3 m-ce - 3 zł, nowy komplet ze Smyka bluzeczka i sukienka - ogrodniczka rozm. 74 - 8 zł
image
ciepłe zielone śpiochy ze Smyka rozm. 68 - 6 zł, bodziak z długim rękawem rozm. 74 - 2 zł, nowy komplet kaftanik biały i pajac - 8 zł, pajacyk ze Smyka rozm. 74 - 4 zł
image
Ubranka z tej fotki są w rozm. 62-68, po 4 zł sztuka, skarpetki jako gratis
image
Ewentualne dokładne wymiary rzeczy, marki oraz fotki prześlę osobom zainteresowanym na maila. Odbiór rzeczy we Wrzeszczu albo na Długiej.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rezerwuję, sweterek kappahl r 74, ogrodniczki z misiem na nogawce 6-9, zielone śpiochy ze Smyka 68 i komplet kaftanik i pajac
image
Rezerwuję jeansowe ogrodniczki z kwiatkami, kiedy możemy się umówić na Dlugiej lub przy locie (było by mi łatwiej)?
I jeszcze rezerwuję sukienkę ogrodniczkę.
Patrycja, rzeczy odłożyłam. Daj tylko znać co z odbiorem.
Filipinka, może być np. jutro przy Locie w godz. 9-16. Prześlij na priva swój nr tel i godzinę kiedy chciałabyś odebrać, to ustalę z mężem.
image
image
Sorki dziewczyny, odwrotnie napisałam. W każdym razie obie dajcie znać co z odbiorem ;)
image
image
rezerwuję czerwony świąteczny kaftanik, szarego pajaca i jeśli będzie wolny to tez biało niebieski komplecik i zielone śpiochy
Ubranka zarezerwowane przez filipinkę sprzedane.
zosiaczek87, daj znać kiedy chcesz odebrać pajaca i kaftanik no i gdzie.
image
image
zapraszam po ostatnie sztuki
image
image
hop hop ostatnie sztuki po 2 zł
image
image
hopka