Widok
Niestety, ja również nie widziałem, by ktokolwiek zmieścił wózek dziecięcy w Matizie...
Może taki http://www.espiro.eu/pr,wozki-spacerowe,magic,11 ,moja siostra ma i po złożeniu wózek jest malutki. Parasolki przeważnie mają po 105 cm długości,a ten tylko 76.
ja wkładałam x-lanera xgo, oczywiście spacerówkę a nie gondolę. Wózek składał się jak parasolka, miał dość małe kółka, ale to dość stary model, już go nie produkują. Teraz mam Mutsy i stelaż niestety ląduje na siedzeniu, bez kółek mogę go też włożyć do bagażnika (bez półki), a i nawet między przednim a tylnym siedzeniem się zmieści. No cóż, przy dwójce małych dzieci - rozglądam się za czymś większym.
Mam zappa xtra,kupilam mlodemu jak mial 7mies i zaluje ze nie wpadlam na niego wczesniej,dla mnie naprawde jest extra :)
Co prawda mamy sedana ale na wakacjach okazal sie za maly i wozek z powodzeniem ulozylismy pod siedzeniem i tak zajetym przez fotelik,a siedzisko zlozone na plasko wetknelismy pionowo za fotel pasazera i bylo ok
Co prawda mamy sedana ale na wakacjach okazal sie za maly i wozek z powodzeniem ulozylismy pod siedzeniem i tak zajetym przez fotelik,a siedzisko zlozone na plasko wetknelismy pionowo za fotel pasazera i bylo ok