Widok

Wypadek

Opinie do zdjęcia: Wypadek.
Tragiczna scena. Starsza pani już złożona do worków plastikowych [*][*]
Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bardzo dobrze

bardzo dobrze starej mocherowej babci te stare mochery ledwo chodza a zawsze na czerwonym swielte przechodzą
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 119

oj, żeby ciebie to kiedyś nie spotkało, nieopierzony debilku, jak już będziesz stary, ślepy i nie będziesz miał kaski na neostradę…
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam sie oby ciebie to nie spotkalo ty chory na glowe impotencie sam jestes mocher nie masz sumienia debilu dla starszych ludzi a wiec masz cos z glowa idz do lekarza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

bosz

...żal mi takich ludzi jak ty... ale spokojnie - karma istnieje

wiesz co

powinieneś dostać po swoim tępym ryju, ciekawe gdyby to była twoja matka co byś powiedział. Wiesz uważam te takich kretynów jak ty, należy izolować ze społeczeństwa

troche przesadziles ale zgadzam sie ze ludzie starsi maja to do siebie ze wychodza na ulice nie patrzac czy cos jedzie

r.i.p
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

koleś specjalnie was podkręca a wy się dajecie... żal mi was.

:(

krecie głupi - bo innych słów na ciebie nie znajduje!!!!!! zanim cos napiszesz pomyśl trochę bezmózgu !!!! Kiedys sam bedziesz stary - uważaj żebys nie wleciał pod jakiś samochód lub tarmwaj; a jesli ci się zdarzy, to nie żebyś zginął na miejscu, ale żebys pocierpial i zrouzmiał co znaczy starość ...

dokladnie

Żal mi Ciebie człowieku.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 6

Wy też będziecie kiedyś starzy .Człowiek zginął,a nie jakaś baba w moherze
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 6

do osoby co napisała bardzo dobrze

pomysl zeto mogła byc twoja mama albo babcia tez bys powiedział tak zal mi ciebie i sie ciesz ze to nie z twojej rodziny
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 8

glupota ludzka nie zna granic

Moja rodzina akurat jest nauczona ze sie stoi na czerwonym a idzie na zielonym, wiec jak ktos glupi to niech placi za to.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Szkoda mi tez motorniczego :(
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja apeluję:

młodzi, edukujcie swoje babcie, dziadków, starszych rodziców! Uczy się dzieci przechodzenia przez jezdnię, a w głupi sposób giną ludzie starsi. I jaka to trauma dla motorniczych, kierowców, czy maszynistów.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdy przychodzi co do czego starsi ludzie buntują się żeby postawić gdzieś światła bo jest niebezpiecznie ... Niech sami też troche więcej uwagi przykładają do bezpieczeństwa bo przede wszystkim to ono zależy od nich samych...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale po co te świeczuszki pod zdjęciem? Moda z epulsa, kretyńska jak nie wiem co.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

..........

Śmierć jest pewna. Wielu bardzo ludzi myśli i żyje, jak gdyby nigdy nie miało umierać; to jednak prawdy nie zmienia. Nie ma tu miejsca na "może".

A jednak jest coś niepewnego w śmierci. "Jest niepewne, gdzie na ciebie śmierć czeka....dlatego ty czekaj na nią wszędzie". Nie wiesz kiedy, gdzie i jak umrzesz; czy nagle, czy po długich dręczących cierpieniach.

żal mi tego portalu

ten prymitywny sposób podkręcania dyskusji - patrz pierwszy komentarz.
Nikt o zdrowych zmysłach tak nie sądzi - stąd powszechne wzburzenie i klikanie na nie, bądź lawina komentarzy "normalnych" ludzi...
Drodzy pseudoredaktorzy z trojmiasta.pl - napiszcie dobry, wzbudzający zainteresowanie tekst - komentarze pojawią się same.
Jak czytam Wasze informacje, to aż smutno sie robi... Wiekszosc pochodzi z innych mediow.. A podkrecacie sobie ruch tanimi sztuczkami, żałosne!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

żyjcie i dajcie zyc innym

Trzeba zwolnić tempo życia. Odrobinę więcej ostrozności i bedzie mniej takich sytuacji. Współczucie dla rodziny starszej pani i motorniczego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

starszym trzeba pomoc a nie zajac miejsce siedzace teraz sie bawisz a moze tez kiedys bedziesz potrzebowal

Przezyła pewnie nie jedno w zyciu,a zabił ją tramwaj!!!

starosc nie radość ,a młodość nie wieczność!pozdr!

wypadek

święta prawda, ja dzisiaj bym o mało co jednej nie potrącił moim samochodem, co prawda miałem zielone a ona czerwone, ale jednak weszła na pasy!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co za typ.....człowieku zaszyj się gdzieś z dala od ludzi bez uczuciowcu
do góry