Widok

Zmiany

Jestem klienta Rock Cafe od 4 lat, z racji na to ze aktualnie mieszkam w Anglii bywam tam pare razy do roku a nie jak kiedys co najmniej raz w miesiącu. Po ostatniom pobycie w rock cafe 15 lipca bardzo sie zawiodłam jak zobaczyłam co sie tam wyprawia. DJ który grał tej nocy dosyć ze pije w czasie pracy o czym świadczyło 0,5 litra wódki na jego stoliku w budzie to do tego jest nie kulturalny i wiecej go nie ma w budzie niż jest a muza lecie sobie z playlisty. Raczył ludzi kawałkami Ich troje oraz na koniec iprezy leciał rap i "kręć dupa kreć" i "dla mnie masz staila" a jak sie zwróciło uwage zeby zmienił klimat i podkrećił tępo o 2 w nocy bo szło zasnąć to DJ stwierdził ze moge iść spać poczym pokazał mi podwójnego fuck you. Nie wspomne już o tym że żeby mu powiedzieć ze jest dennnie czekałam 10 minut bo go nie było.

Kwestia ochrony tez jest drażliwa, ten klub generalnie jest spokojny a bramkarze szukaja byle powodu bym tylko można było komuś p*********. Nie wiem po co 3 koksów w takim miejscu. Chodzą po sali i sie panosza siejąc niepokój.

Klub traci bardzo dużo przez takie sytuacje i lepiej by było zeby ktoś sie tym zainteresował.
Moja ocena
Rock Cafe kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 4

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 5

5.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oto typowe zachowanie owego DJ. Ogólnie nie przeszkadza mi że puści coś z Britney czy Feela raz na jakiś czas bo zaraz po tym raczej zmienia klimat ale prawda jest taka że mógłby być nieco bardziej uprzejmy, korona z głowy mu nie spadnie jak spełni czyjąś prośbę i za darmo a nie za drinka puści jakąś piosenkę !! noo a z innymi DJ którzy tam grają to raczej nie ma problemu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry