Widok

basista szuka ludzi do grania coverów

Brzdąkam trochę na basie i chętnie dołączyłbym/stworzył grupę ludzi chcących pograć w wolnym czasie covery z szeroko pojętej muzyki rockowej. Wcześniej grałem w podobnym zespole i graliśmy kawałki m.in. Godsmack, SOAD, Metalliki czy co nam aktualnie wpadło w ucho.

Sam mam 27 lat i pracuję więc nie mam za bardzo czasu na tworzenie czegoś własnego, choć niczego nie wykluczam (pomysły zawsze jakieś są). Mieszkam w Gdańsku na Morenie ale jestem w miarę mobilny. Grające pudełko mam, homemade:)

Osobiście najchętniej pograłbym covery TOOLa i APC - o ile znajdzie się perkusista pełen energii i zapału;)

Jest na Morenie kanciapa która ma miejsce na jeden (grzeczny;) ) zespół?

Dawajcie na priv!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A spoko, odezwij się na gg/skype to omówimy co i jak ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam, gram na darbuce( to nie perkusja ale moze urozmaicić brzmienie zespołu).jak jestes zainteresowany pisz na buandzia@gmail.com

Pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam jestem gitarzystą, wokalistą, mam trio blues-rock ,koncerty ,festiwale.... myślę o zmianie bassmana... chcesz spróbować..???
796 296 867
Napisz na gg 47083157 może się załapiesz ;)

Inne tematy z forum Hobby

Białe tango (279 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

do góry