Widok

do kobiet...

czym się kierują kobiety przy wyborze faceta ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wytrzymałością materiału
Dobrej klasy materiał wiele zniesie i ewentualna obróbka, choć żmudna przynosi zniewalające rezultaty
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
zoska ale tobie to chyba nie wyszlo nic z tej obrobki , smiem się domyslac po twoim nicku ze nie bardzo wiesz o czym jest pytanie .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
może... a morze nie ;)

Ps

"śmiej" :), mnie również do śmiechu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie próbuj być glupsza niż jesteś :) smieje się oj się smieje zoska samoska.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Masz potencjał. Taka prymitywna bestyjka z krótką gwarancją przydatności. Wróć gdy dostaniesz dowód osobisty. Nauczymy Cię łykać obcasy i robić kurze ;) mrau...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie tak durzy jak Twój. Domyslam się ze twoja gwarancja się już skonczyla :).Nauczymy masz rozdwojenie jaźni??? to już problem strach się bac. , Niby miasto a świnie luzem chodzą. mrau
zoska samoska stala się wesola zoska czyzbys poszla w miasto:).
A co do lykania to zapraszam zawsze możesz sobie possać i lyknac :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Lubię dobre młotki :) Można nimi grzmocić bezawaryjnie. Jestem ze Wsi a moja gwarancja jest pozażywotnia.
Chętnie possam aurorkę (ruby robusto) i łyknę szklankę pravdy zanim... zbadam Twoje 185 (???) ... wzrokiem.
Jestem spokojną, starszą panią więc łam zęby i język (mało giętki) na swojej klasie towaru ;)
Tym co dla nich w życiu najważniejsze...

Ja szukałam i znalazłam. Faceta dla którego na pierwszym miejscu jest dom, żona i dzieci, a nie tylko praca, praca, praca, kariera i kasa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Każda kobieta, jak każdy facet, przy wyborze partnera kieruje się czymś innym. Ba, nawet przy każdym innym szukaniu/wyborze można kierować się czymś innym. Facet musi umieć rozmawiać i nie może być ograniczony. A do tego musi być chemia. To oczywiście w wielkim skrócie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
taki trochę bełkot ci wyszedł na proste pytanie. może lepiej nic nie pisać jeśli nie ma się nic do powiedzenia, pytanie jest proste .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
ciekawski, jeszcze jeden chamski komentarz z twojej strony i raczej nikt ci już nie odpisze...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
~Mikronezja na ciebie nie licze, co może mi odpowiedzieć ktoś kto nie może znalesc....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
pomyliłeś mnie z kimś - nigdy nie napisałam, że w ogóle szukam

ale odpowiedzieć mogę: nie szukałabym prostaka
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
nikt cie nie zapraszal bys udzielala odpowiedzi. ja wiem jesteś taka Ą Ę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tak ci się tylko wydaje - po prostu używam poprawnej polszczyzny i nic więcej. A jeśli chodzi o kwestię zapraszania - znalazł się drugi Jacek, co wybiera odpowiedzi do akceptacji... Tylko jak na razie nic ci nie pasuje.
bo z toba to nawet prostak by nie dal rady 2 min wytrzymać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
właśnie dlatego ty wytrzymałeś tylko minutę...

przypuszczam, że w innych sytuacjach życiowych wytrzymujesz podobną ilość czasu więc od razu masz odpowiedź czym kobiety się kierują przy wyborze faceta i dlaczego żadna nie wybiera ciebie ;)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Mikronezja bo nawet prostak nie splunol by na ciebie.:)
Wow, 3 dni myślałeś nad tym wpisem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chcesz prosto: minimum 180 cm wzrostu, blondyn lub rudy, oczy szare, niebieskie lub zielone, nie za gruby i nie za chudy, najlepiej umięśniony, z pięknym uśmiechem. Inteligentny, oczytany, lubiący spacery, kino, teatr, koncerty, piłkę nożną i imprezy, dobrze gotujacy, lubiący sprzątać.
Ciekawski--zadna z cech ,jakie tutaj padna
nie dotyczy Ciebie!
sugeruje ci napisac post pt-

"jestem załosny-ktoras chetna?"

na dialogi ukazujące twoja beznadziejnosc zawsze mozesz liczyc!
Często same nie do końca wiemy czym tak naprawde się kierujemy.
Po latach dochodzę do wniosku że wiem co mnie skutecznie odpycha.
Mianowicie spryciarstwo, nawet się kiedyś zastanawiałam jak sprecyzować ogłoszenie towarzyskie na które nie będą odpowiadali mężczyźni prowadzący własne firmy (bo oni muszą posiadać tą cechę) :)
~itaknienatemat , nie przejmuj się , ja zadałem pytanie a " kolko" pan które tu ma swój drugi dom mnie wlasnie obraza.
to jak poczytasz co wypisują te panie to zrozumiesz dlaczego faceci zrobili się sprytni i nie chcą się wiazac z kobietami na stale.
Kółko pań cię obraża?! Użycie okresleń: bełkot, nie próbuj być głupsza, jesteś szersza niż wyzsza, skołtunione tłuste włosy itp. to twoim zdaniem co jest? Brak słów, myślałam, że wątek ciekawy, ale autorem jest jakiś oszołom w desperacji.
"myślałam, że wątek ciekawy"

jest ciekawy jak jasna cholera! nie przestawajcie :))))))
FACECI zrobili sie sprytni..a ty za nimi nie nadazasz
ja zawsze zdanzam na czas :) isztar ile ty masz 50 prawie ?
pytanie zadałem proste, ale trudno kobieta jest na tak proste pytanie odpowiedzieć bez babskich wrednych komentarzy to się nie dziw ze na takie komentasze sa takie odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~isztar, wiedziałem ze się dolaczysz w końcu. czy ja napisałem ze szukam ??? padlo konkretne pytanie a ty klepiesz by klepac jak większość pan które tu zakotwiczyly.
~isztar ty i kilka innych pan tworzycie tu takie forumowe kolko nieszczęśliwych pan , przykro mi z tego powodu ze tobie i innym pania się nie wiedzie z facetami.
~isztar co do dialogo to na pewno nie szukam go z toba jak dla mnie to jesteś bardzo samotna a to ukazuje twój wredny charakter.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
a co w zamian oferujesz???
~pisanka
a ty to 158 , szersza niż wyzsza. wlosy tłuste skołtunione, spacery tylko do biedronki , koncert to ty możesz urzadzic w domu osobiście, kino to w domu przed tv , który odcinek ulubionego serialu leci teraz?.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
o ja cie --3 razy Isztar-
zaklinacz!

szkic juz mamy
po 3 kroc cham nad chamy!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zadałeś pytanie, na które odpowiedziałam Ci dwa razy, a to Ty mnie obrażasz. Na forum jestem nowa, a dodałeś mnie od razu do jednego worka. Dla mnie wynika stąd jeden wniosek, zdaje się, że to Isztar ma rację, a Ty w tym pojedynku przegrywasz. Myślałam, że będzie można z Tobą powymieniać poglądy, ale się myliłam.

P. S. Nie mam 158 cm wzrostu, nie jestem szersza niż wyższa, pozostałe obraźliwe komentarze również mijają się z rzeczywistością.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
ciekawski ale burak z ciebie, nawet psa nie szukaj, bo szkoda zwierzaka ...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Miska zawsze możesz u mnie przy budzie poszczekać.Zupa z burakow 2 razy na dzień i pelna micha wody.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
A jednak burak... Za dużo tej zupy z buraków jesz. Zmień dietę to może mózg odżywisz i zaczniesz myśleć.
~Miśka, buda, lancuch i zupa z burakow dla ciebie zawsze u mnie czeka.
Miśka staraj się.
Taaa, rozpędzam się... Z oferty buraka nie skorzystam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Miśka widze ze się starasz .!!!!...za chwile ~sayl Cie wesprze bo to taki madry człowiek .
Nie zostaniesz sama przy budzie .:)
isztar to slaby przykład ,

pisanka skad mam wiedzieć ze nowa jesteś??
nie dziw się w jakie zacne grono kolezanke trafilas to takich odpowiedzi możesz się spodziewać.
mi to ogolnie wisi co isztar o mnie myśli . jak by myslala to by.......
Pisanka nigdy nie ufaj opinii innej kobiety.....

Myslisz ze, to co tu się wyprawia można nazwaz pojedynkiem ??
skoro jesteś nowa to poszukaj na innych watkach nicka isztar , zosia samosia teraz wesola zoska i inne. reszte już zostawiam tobie.
dobranoc i nie bierz sobie do serca ze jesteś niska i szersza niż wyzsza itd... uważaj na jadowite zmije, dobranoc.
Ja kieruje sie "iskrzeniem" i nie chodzi tu o wyglad,raczej o podobne poczucie humoru, o blysk w oku, o optymizm do swiata a nie zrzedzenie;-).Mi chodzi o to np.zeby mezczyzna mnie przyulil,kiedy mam gorszy dzien.Nie musi wszystkiego rozumiec, przeciez mezczyzni sa z marsa, a kobietu sa z wenus:-).Jednak cien zainteresowania, komplement od czasu iduzo przytulania nie zaszkodzi.A wy kolezanki zamiast pomoc facetowi przestancie wylewac jad na niego ;-), no chyba, ze macie te "ciezkie dni".
> zamiast pomoc facetowi

W tym wątku tylko raz odezwał się facet.
O 18:28
wątek zatytułowany do kobiet Sadylku :)
U mnie liczy się CHEMIA :)
dorota79 piszesz ze Chemia , potrafisz powiedzieć jakie substancje dzialaja na czynnik poznawczy?
dlatego się nie wypowiadam, tylko czytam ;)
Aradash jeszcze na twój glos czekam , nawet nie próbuj być bierny ty mój :) jedyny słuszny glosie na tym forum.
Czekam na podsumowanie tego syfu Aradash licze na twoje zdanie jakiekolwiek będzie !!

Zanim się wypowiesz dokładnie przesledz to co wszyscy pisza i jak pisza dopiero wtedy napisz co myślisz tylko szczerze bo to ważne.

Jedno proste pytanie i ile złych emocji w kobietach i nie tylko w kobietach wywolalo , Mistrzu licze na ciebie!
@ciekawski
"mysle ze tobie to i neurochirurg nie pomoze bo nie będzie miał w czym ingerować. na pewno nie masz psa , kolegow , kobiety i tu na forum obrazasz każdego kto się nawinie. madrzysz się jak profesor ale nadal będziesz tylko zlosliwym tetrykiem - czytaj wrednym typem. zacznij konia walic to pozwoli ci rece zajac na jakiś czas .a co do mlota to tym mlotem jesteś ty zlosliwy tetryku ciekawski."

:)
pozrawiam
Dzięki za przywrócenie wiary w normalnych ludzi...
ależ spokojnie, jeszcze z nim nawet nie zacząłem ;)
póki co nie ma z kim...

wkleiłem tylko jego słowa - pasują jak ulał ;)
czujesz się obrażony? czyli się nie pomyliłem.
Ty nie jesteś w stanie mnie obrazić ;)

po prostu jak się okazuje, tekst który napisałeś pasuje idealnie do Ciebie ;))))

to się bodajże fachowo nazywa 'projekcja' - ciekawe ile z wymienionych przez Ciebie przywar z tego tematu również odzwierciedla Twoje samopoczucie ;))))

jak to lecialo?
"158cm, szerszy niż wyzszy. wlosy tłuste, spacery tylko do biedronki..." ;)
Aradash jesteś jak wisienka na torcie .
Ciekawe czy wiesz kto jest ojcem twoich córek?/? skoro konia walisz :) Zona ci nigdy tego nie powie nawet jak będziesz ja palil na stosie:)

wiem meczylo cie to ze się nie wlaczales tak długo do tego watku.
Ale jesteś , wypowiedziales się i to mnie już satysfakcjonuje.

naucz się jednego ze: nie wszystko jest takie na jakie wygląda.
pozdrow zonke caloski dla M
żeńskich imion na literę A jest ~2/5 więcej niż na M ;)
natomiast kończących się na A to łohoho...

gdybyś powiedział 'pozdrów A' byłbyś trochę bliżej :D
na prawdę? nawet takiej prostej rzeczy nie potrafisz zainscenizować?
a ja się łudziłem, że chociaż trolem jesteś porządnym :(
Wiesz, na forach na różnych ludzi można trafić, ale to jest fenomen w swoim buractwie ;) Biedny, samotny *ciekawski*, któremu żal d*** ściska, że inni mają lepiej...
dorota79 wątek zatytułowany do kobiet i tu trzeba się zastanowić, ile kobiety jest w tobie a ile bog wie czego.?

Sadylku , pisz może trafi to do naszych kobiet , mi już rece opadają ......
> dorota79 (..) trzeba się zastanowić, ile kobiety jest w tobie a ile bog wie czego.?

Jeśli nie masz nic lepszego do roboty, to się nad tym zastanawiaj. Nikt ci tego zabronić nie może.
Natomiast z całą pewnoscią nigdy się nie dowiesz, ile w Dorocie jest kobiety.

> mi już rece opadają

Zatem znane jest juz źródło twej frustracji ;]
~sayl .... ty jako stary bywalec tego forum wręcz rezydent powinnes już wiedzieć ze , tu nie wszystko jest takie na jakie wygląda.
~sayl a może ja już wiem ile Doroty w Dorocie jest , mysle ze to ty się nie dowiesz .

Nigdy nie próbuj się przypodobać kobiecie .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ciekawski Sadyl Wie, a Ty się nigdy nie dowiesz.
chwalisz się czy zalisz ze sadyl wie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Obawiam się, że tego też się nie dowiesz.
~sayl , nigdy nie mow nigdy :)
~sayl chyba nie odpuścisz???
~optymistka, dziewczyno ty chyba jesteś z Jowisza bo na Wenus nie maja takich kobiet jaka jesteś TY. O koleżanki się nie martw one tak od kilku lat tu sacza jad bo sa zle na caly swiat ze, nie mogą sobie zycia ulozyc.
~optymistka, wiesz co ratuj się jak możesz i unikaj kontaktu z tymi o których piszesz "koleżanki " bo, skończysz tak jak one tu na forum tryskajaca jadowitym humorem.

Dziekuje za te mile od serca słowa , jesteś ostatnia nadzieja ze na swiecie gdzies sa kobiety a nie namiastki .
Bądź czujna i nie daj się zarazić od "koleżanek " jadem .
Dziekuje i będę kciuk trzymal żeby Ci się powiodło.
Dziekuje ciekawski :-).Pozdrawiam i rowniez zycze powodzenia i nie badz zbyt surowy dla zrzedliwych kobiet, bo my mamy takie dni, ze same siebie nie rozumiemy ;-), to przez hormony hehehe.Ja podchodze do tego z duzym dystansem np.
~optymistka
szkoda zebys tu przepadla! to nie miejsce dla takich fajnych kobiet.
Nie jestem surowy , zadałem pytanie ale jak widać mamy waleczne amazonki a nie subtelne kobiety. Chamstwo i prostactwo w necie to chleb powszedni a najbardziej chamskie i agresywne sa kobiety co zauwazylas.

Dziewczyno jeszcze tej wiosny Ci się oswiadcze :)
I padło tu kilka normalnych odpowiedzi, ale jakoś one wcale cie nie interesują tylko same głupoty wypisujesz.
Hahaha nie kręci mnie zamążpójście (już to przerabiałam), ale to miłe z twojej strony ;).Może dlatego nie wylewam swoich żali na innych, bo się nie ciśnieniuję tak bardzo, jak niektórzy, żeby kogokolwiek mieć ;).
Miska dwie panie się jedynie z sensem wypowiedziały, ty niestety nie należysz do tych pan.:)

nie wiele trzeba było żeby dowiedzieć się jakie mamy kobiety :)
Brajanku, tylko nie znikaj z forum. Pocieszny jesteś ;)
~sayl a ty chociaż wiesz czyjego bachora bawisz?

w końcu doszedles po ip ? brawo ale długo ci to zajeclo .
Napisałam dokładnie to o co prosiłeś. Widocznie sam nie wiesz czego chcesz :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To może jakiś wpis od płci brzydkiej ;).
Jakby bazować na ogłoszeniach na Trójmiasto.pl czy niniejszym forum, to wychodzi , że kobiety szukają:
1.Koniecznie wysokiego. Jako że nie zaliczam się do tej grupy to zawsze się zastanawiam, czemu to ma takie znaczenie? Bo wychodzi, że niski oznacza dyskwalifikację od razu, bez wnikania w inne sprawy
2.Niby inteligentnego, oczytanego itd. ale nie przypominam sobie, żebym został kiedykolwiek spytany przez kobietę np. o to, co ostatnio przeczytałem. Nawet mimo wcześniejszego wymogu, że umiejętność czytania ;) jest mile widziana
3.Z pasjami, zainteresowaniami itd. ale bez przesady.

Może się mylę, ale jakoś mi ostatnio wychodzi, że potencjalny poszukiwany ma ładnie wyglądać, a pod innymi względami powinien być w dużej mierze przeciętny. Czyli niemal jak w ukazie Piotra I: "Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty, tak, by swoim pojmowaniem sprawy nie peszyć przełożonego"
A poważnie nie stać dzisiejszych facetów na normalność i kreatywność ?
Niby tak dużo a jednak
Czytam i nie wierzę
~Ilona- ciekawe jak bardzo facet musi być kreatywny żeby zadowolić wspolczesna polska roszczeniowa kobiete???

definicja słowa normalność według Ilony to?
z tą normalnością, to można się zdziwić, jak to w zależności od sytuacji i podejścia jest interpretowana. Co dla jednych jest normalnością, dla drugich może być dziwactwem, narowem lub skrzywieniem.
Spotkałem się już z określeniem, że ja też jestem nienormalny, bo szukałem kobiety z którą chciałem stworzyć nowy dom, rodzinę, a ona liczyła, że będziemy się widywać jedynie w weekendy, gdzie ja będę szoferem, sponsorem, robotnikiem. A może i faktycznie jestem nienormalny licząc na normalne stosunki partnerskie
Tomek idealnie to ujeles , tak wlasnie myśli tu kazda ( nie kazda sa dwie co czolo przed nimi chyle do ziemi) kobieta a zwłaszcza nijaka "Ilona " pozdrawiam ilonke!!!
To i tak na dużo mogles liczyc ze weekendy mogles ja powozić na zakupy.
>ciekawe jak bardzo facet musi być...
O to musisz pytać ją.

Moja definicja normalności niczego w twe zycie nie wniesie bo jest tylko i wyłacznie moja:)))
~Ilona- pytanie było bezpośrednio do ciebie a ty uniki robisz , Ty lepiej nic nie wnos w moje zycie , skoro się tu udzielasz to już nie jest wyłącznie twoja.
ilona tylko wspolczuc temu który się na ciebie skusi.

:)
Broń boże nic wnosić ci nie zamierzam Sam se wtachaj :P
I to ja zdecyduje ile mnie tu będzie :)

>tylko współczuć....
Za późno:)))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
~Ilona- jak dla mnie to możesz tu zgnić :)
Pfi :P
Michal.S Świetne. Samo sedno. Choć prawda jest taka, że faceci też patrzą tylko powierzchownie. Wygląd nie ma znaczenia, choć chęć spotykania się z wyższym od siebie mężczyzną wynika z faktu, że kobieta może ma wówczas wrażenie "większego poczucia bezpieczeństwa" (choć może to być złudne).
A jaką ostatnio książkę przeczytałeś? Ja Folleta "Krawędź wieczności". :)
Wygląd nie ma znaczenia, choć chęć spotykania się z ładniejszą niż brzydszą kobietą wynika z faktu, że mężczyzna może ma wówczas wrażenie "wyższego statusu społecznego" (choć może to być złudne).

hue hue hue ;)

a poważnie... ludzie najczęściej szukają partnera/partnerki w swojej lidze ;)
raz na rok się zdarza, żeby zobaczyć przysłowiową "dychę" z jakimś malutkim łysiejącym knypkiem...
chociaż zdarza się
albo gość jest obrzydliwie bogaty - ale wtedy tak by nie wyglądał :D
albo jest to na prawdę spoko facet
Aradasz celna uwaga, choć nie pozbawiona małej dozy sarkazmu. Zastanawiałam się czemu kobiety wolą wysokich facetów, ale to chyba nie jest standard. Cialdini w "Wywieranie wpływu na ludzi " pisze że wyżsi mają, wzbudzają większy autorytet. Może podświadomie kobiety szukają partnera, który je zdominuje? ;)
Pisanka, to chyba nie jest tak, że kobiety wolą wysokich, tylko wyższych od siebie - jeśli kobieta jest wysoka (jak Longina) szuka faceta co najmniej metr dziewięćdziesiąt, jeśli jest filigranowa, to pół metra wyższy od niej facet to chyba przesada ;)
Mikronezja prawda jest taka, że nie ma reguły. Miałam kiedyś chłopaka 1,70 m, inny miał metr osiemdziesiąt, a obecny metr dziewięćdziesiąt. Ale przy wyborze nie kierowałam się Ich wzrostem. To jest cos nieuchwytnego, czasem nie pamiętasz sama co. ;) A znałam kiedyś parę, gdzie ona była malutka (niecałe 1,6 m), a on miał dwa meltry i wyglądali zaj......
> jeśli jest filigranowa, to pół metra wyższy od niej facet to chyba przesada ;)

Sądzę, że pewien Krasnal ma inne zdanie ;D
Nie wiem, o kim pomyślałeś :P
myślę, że może być jeszcze jeden powód dla którego szukają wysokich facetów...

większość części ciała w większości przypadków jest proporcjonalna wobec siebie ;)
To wersja Długich.
Mój kolega kurdupel twiedził, że każdy facet ma dwa metry.

W sumie :D
Pisanka, fakt, nie ma reguły, jednak jak napisała Mikronezja, większość kobiet (w tym ja) woli wyższego od siebie mężczyznę. Osobiście źle czułabym się u boku niższego ode mnie faceta. Tak już mam ;) i to się nie zmieni. Niższy mężczyzna może liczyć na znajomość czysto koleżeńską.
> Tak już mam ;) i to się nie zmieni.

Dobła dobła..
Poczekaj, aż Cię "zdrowo targnie" to wydumane kryteria pójdą w kąt ;)

Mi się całe życie podobały filigranowe blondyneczki.. i co z tego wyszło? ;D
> wydumane kryteria pójdą w kąt ;)
Z czasem wydumane kryteria idą w kąt ;]

A poważnie, kobiety wolą wyższych bo...bo czują się bezpieczniej, bo gdy lepiej to wygląda same czują się lepiej, bo standardy świat stawia, bo tak estetyczniej, bo nie muszą się zastanawiać nad wysokością obcasa, a...a to już robi ;)))

Lubię wysokich brunetów o ciemnookim spojrzeniu i co z tego ? ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
~sayl dokładnie tak, to "coś" ma zazwyczaj największe znaczenie, chemia zaczyna działać i wszystkie nasze, wewnętrzne gusta bierze szlag.
>Poczekaj, aż Cię "zdrowo targnie" to wydumane kryteria pójdą w kąt ;)

Nawet mając 20 lat wiedziałam, że mój mężczyzna musi być ode mnie wyższy ;) Tak było, jest i będzie :) To constans ;)
Nie dziw się, że wysoka kobieta chce mieć u swego boku wyższego od siebie mężczyznę, a że niektóre panie są z niższymi partnerami i dobrze się z tym czują - super, brawo dla nich.
Osobiście uważam, iż wysoki wzrost mężczyzny nie jest wydumanym kryterium. Ponadto dobrze jest wiedzieć czego w życiu chcemy, czego oczekujemy od siebie i od innych, czego pragniemy, oczywiście pozostawiając margines na spontan, ponieważ życie wg założonego scenariusza musi być nudne ;)))
6 filarów poczucia własnej wartosci/?

https://www.youtube.com/watch?v=bfEOa23sRdM
(jak byc mezczyzna-cechy prawdziwego mezczyzny)

pierwszy maz był niski,drugi wysoki--obu miałam serdecznie dosc
" jeśli jest filigranowa, to pół metra wyższy od niej facet to chyba przesada ;)

Sądzę, że pewien Krasnal ma inne zdanie ;D"

Różnica centymetrów, nawet pięćdziesięciu, to najmniejsza z różnic jaka może być między ludźmi :)
To już mamy pełnię wiosny, skoro Krasnale wychodzą zza krzaków ;)
Krasnal ;) na forum bywa - tylko jak to w świecie krasnoludków - zapracowany jest. Co do książki - "Dziennik Mistrza i Małgorzaty". Wg mnie lektura obowiązkowa dla lubiących Bułhakowa, choć miejscami ciężko się czyta. A w trakcie - biografia Katarzyny II.
A przy okazji - jestem pod wrażeniem. Pierwsza kobieta, która spytała, co przeczytałem ;). Pozdrawiam z Szuflandii
"czym się kierują kobiety przy wyborze faceta ???"

Każda kobieta sugeruje się własnymi potrzebami i gustem.
Dobrze, gdy mężczyzna nie jest pasożytem, szanuje kobiety (ludzi), ma dystans do siebie i nie traci humoru z byle powodu. Nałogi też jedne akceptują, inne nie. Więc ogólnie odpowiedzieć się raczej nie da. Chyba czuję się "to coś" i wtedy wiadomo, że to ten właściwy.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
@ Ciekawski,

Jesteś niesamowicie epicki i szczerze powiem, że od dawna szukałem takich autorytetów w pewnych celach rozpoznawczo naukowych. Błagam, kontynuuj swoją przygodę rozterkową a gwarantuję, że będę Twoim wiernym fanem!

Pozdrowienia od ULLa!!!
Nie jestem całkowicie bezużyteczny.. Mogę zostać użyty jako zły przykład.
Dobra w łóżku i podoba się kolegom. To było kryterium przy wyborze dziewczyny.Jak wybierają kobiety nie wiem. Chyba punkt G w kieszeni faceta....Jeśli się mylę , poprawcie.
Dobra w łózku,dla kolegów też!
jednym słowem to mozna było nazwac
----------
a sadzac po wpisie
mleko pod nosem otarte już, przed tymi ..sprawami -dla dorosłych?
Podobno podobne :) wartości przyciągają ludzi bardziej niż np. różnica statusu społecznego. Wygląd nie jest bez znaczenia. To zresztą wynika z wartości. Jeśli staram się dbać o swoją sylwetkę to oczekuję tego samego od partnera lub przynajmniej braku skłonności do tycia.

Czy mężczyźni stali się sprytniejsi a ja za nimi nie nadążam?
Nie sądzę. Gdy czasami ma się kontakt z grupą młodzieży to doskonale widać, że jedni to urodzeni spryciarze a inni to zakręcone fajtłapki:)
Spryt jest wartością, która zwyczajnie stoi bardzo nisko w mojej hierarchii wartości.
To tak odpowiadając bezosobowo uniesieniom niemuzycznym koncertu organowego;)

Jak unikać osób powiedzmy "seksualnie odbiegających od ogółu" to jest dla mnie większym problemem:/
do góry