Widok
endokrynolog dziecięcy
ja byłam z małym na NFZ w przychodni na Jaśkowej a dokładnie na Pniewskiego 1 (tel. 3411567). Przyjmuje tam właśnie p. Szczepańska, jest ok. Dostałam się praktycznie od razu bo ktoś zrezygnował z wizyty, także miałam fuksa bo normalnie chyba czeka się z miesiąc albo i dłużej.
O pani doktor nic więcej Ci nie napiszę, bo byłam tam raz i nie było potrzeby więcej, więc nie wiem czy jest dobra, skuteczna, kompetentna itp. ale ktoś ją kiedyś polecał na forum więc pewnie jest niezła.
O pani doktor nic więcej Ci nie napiszę, bo byłam tam raz i nie było potrzeby więcej, więc nie wiem czy jest dobra, skuteczna, kompetentna itp. ale ktoś ją kiedyś polecał na forum więc pewnie jest niezła.
leczę córkę u dr Szczepańskiej od 6 lat. Mało kontaktowa, trudno od niej wyciągnąć jakiekolwiek informacje na temat choroby córki. Kiedy próbowałam skonfrontować informacje uzyskane w internecie z wiedzą lekarza ofuknęła mnie i skomentowała, że może chcę sama leczyć córkę. Jestem na nią skazana, zresztą leczenie od 6 lat polega na badaniu krwi tzn. tsh i podnoszeniu dawki leku.
też mam złe doświadczenia z dr Szczepańską, od 1,5 roku na każdej wizycie mówi że na kolejnej wizycie zacznie odstawiać leki, a tylko zwiększa dawkę Euthyroxu (TSH rośnie, FT4 i FT3 również rośnie, cały czas w normie, górna granica, czyli dobrze). Dziecko ma niedoczynność. Na moje pytania nie udziela w sumie odpowiedzi. Na sugestie dot. dodatkowych badań też nie reaguje. Odfpowiedzi na moje pytania jestem więc zmuszona szukać w internecie. Poszukuje też dobrego dzieciecego endokrynologa żeby potwierdzić diagnoze dr Szczepańskiej - może być prywatnie.
ile pacjentów tyle opinii:)) Ja polecam dr. Szczepańską. Córkę leczy juz dobre kilka lat i dobiera dawke euthyroxu zgodnie z wynikami.
Zleciła corce kompleksowe badania na nfz, 2x w roku usg konsultowane później telefonicznie bez wizyt(dla mnie bardzo wygodne, bo nie musze jechac na Polanki), wyniki też konsultować tel.mozna. Mi odpowiada na pytania. I własnie zmniejszyła dawki leku bo wyniki corki dobre.
Ogolnie jestem zadowolona.
Zleciła corce kompleksowe badania na nfz, 2x w roku usg konsultowane później telefonicznie bez wizyt(dla mnie bardzo wygodne, bo nie musze jechac na Polanki), wyniki też konsultować tel.mozna. Mi odpowiada na pytania. I własnie zmniejszyła dawki leku bo wyniki corki dobre.
Ogolnie jestem zadowolona.