Widok

kierownictwo!!

bardzo dobry sklep,lubie tam robic zakupy szkoda tylko ze p.Krystyna która jest tam od niedawna kierowniczka nie zasługuje na to stanowisko. Duzo pracowników skarży sie na nia, nie moga spac po nocach i musza brac tabletki na uspokojenie. Cały czas krzyczy bez powodu. cierpi na tym sklep bo jak klienci moga spokojnie robic zakupy gdy ona cały czas wrzeszczy. nalezy zmienic kierownictwo.
Moja ocena
BOMI Osowa kategoria: Supermarkety
obsługa: 6

asortyment: 6

promocje: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Skąd zwykły klient wie o tym, że pracownicy nie mogą spać po nocach i biorą tabletki na uspokojenie? Czyżby gal anonim to niezadowolony pracownik sklepu?:)))))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10
pracuje tam od poczatku i nic mi nie wiadomo zeby jaki kolwiek pracownik brał jakies tabletki na uspokojenie, P. Krystyna jest wymagajacym kierownikiem ale bez przesady, jak pracownik wykonuje swoje zadania, czyli to co do niego należy to jest ok. tylko trzeba pracowac jak się należy ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 14
Nie wnikam w to jak kto pracuje ale na pewno Żaden kierownik NIE MA PRAWA podnosić głosu na pracownika, a ,,krzyczenie" przy klientach tylko świadczy o jego braku profesjonalizmu. Należy zadać pytanie jak długo kierownictwo sieci będzie tolerować zachowanie Pani kierownik w tym sklepie, gdyż ich zachowanie nie przyczynia się do wzrostu liczby klientów a wręcz przeciwnie, znane mi są przypadki osób które przestały robić w tym sklepie zakupy ze względu na głośne i prymitywne zachowanie Pani Kierownik
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry