Widok
megalomania
Zastanawiam się kiedy wreszcie Ania ,Ada , Adam itd , okreśi sie czy jest mężczyzną czy kobietą i dlaczego koniecznie chce ciągnąć pare różnych , choć w pewnych ujęciach podobnych do siebie wątków , czyżby potrzeba pisania czegokolwiek ?Wygląda tak w ogóle , że pare osób tutaj potrzebuje takich odskoczni , jednak pisanie jako pare różnych osób , jak dla mnie jest bez sensu , być może sie mylę i jednak ma to sens , oczekuję uświadomienia bo chyba jestem zbytnio stronniczy w swoich założeniach.
pozdrawiam
pozdrawiam
Ale jedna osoba w tym dominuje:)
Popatrz na ip, nicki, dwie konwencję tworzenia tematów, styl jaki przyjmuje (widać to w tych dłuższych wypowiedziach). Sporą część wątków tworzy jedna i ta sama osoba;)
I sięga to wstecz bardzo daleko.
Nie bym narzekał, bo część wątków nawet ciekawie się rozwija i jest o czym pogadać, ale jak zauważył fenicjan nie jest to normalne zachowanie.
Popatrz na ip, nicki, dwie konwencję tworzenia tematów, styl jaki przyjmuje (widać to w tych dłuższych wypowiedziach). Sporą część wątków tworzy jedna i ta sama osoba;)
I sięga to wstecz bardzo daleko.
Nie bym narzekał, bo część wątków nawet ciekawie się rozwija i jest o czym pogadać, ale jak zauważył fenicjan nie jest to normalne zachowanie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Podziwiam jednak sposób w jaki takie osoby manipulują czasem.
Mając pracę i dziewczynę ciężko mi było wygospodarować godzinę na to forum. Gdybym miał rodzinę to na pewno nie miałbym nawet 5 minut.
Więc komuś ten czas trzeba ukraść by mieć go dla forum. A im więcej forów się odwiedza, tym więcej trzeba go mieć.
Mając pracę i dziewczynę ciężko mi było wygospodarować godzinę na to forum. Gdybym miał rodzinę to na pewno nie miałbym nawet 5 minut.
Więc komuś ten czas trzeba ukraść by mieć go dla forum. A im więcej forów się odwiedza, tym więcej trzeba go mieć.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"