Widok

megalomania

Zastanawiam się kiedy wreszcie Ania ,Ada , Adam itd , okreśi sie czy jest mężczyzną czy kobietą i dlaczego koniecznie chce ciągnąć pare różnych , choć w pewnych ujęciach podobnych do siebie wątków , czyżby potrzeba pisania czegokolwiek ?Wygląda tak w ogóle , że pare osób tutaj potrzebuje takich odskoczni , jednak pisanie jako pare różnych osób , jak dla mnie jest bez sensu , być może sie mylę i jednak ma to sens , oczekuję uświadomienia bo chyba jestem zbytnio stronniczy w swoich założeniach.
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może to jakiś trans z rozszczepieniem osobowości lubiący nicki na A?:d

Albo Admin stara się rozruszać forum:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czasem człowiek słyszy głosy i wydaje mu się, że jest w kilku osobach:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jakbym miał strzelać to bym powiedział że to jakaś znudzona młoda mama ze Stogów:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Teraz mnie rozśmieszyłeś:)))))) Dobry tekst, naprawdę dobry - "młoda mama ze Stogów". Tak, masz rację, to pewien synonim;)
Anty dlaczego ze stogów?
tak jak Przeróbka - co "przerobi cię na głupka" :)
Ta osoba dość często występuje właśnie pod tym alter ego.
na tym forum często zdarzają się ludzie odpowiadający na swoje własne posty
Ale jedna osoba w tym dominuje:)
Popatrz na ip, nicki, dwie konwencję tworzenia tematów, styl jaki przyjmuje (widać to w tych dłuższych wypowiedziach). Sporą część wątków tworzy jedna i ta sama osoba;)
I sięga to wstecz bardzo daleko.

Nie bym narzekał, bo część wątków nawet ciekawie się rozwija i jest o czym pogadać, ale jak zauważył fenicjan nie jest to normalne zachowanie.
Różne IP to najmniejszy problem w dzisiejszych czasach. Ale faktycznie, są takie osoby, które odpisują same sobie. Nie dalej niż dwie godziny temu na forum Praca pojawił się człowiek, który rozpoczął dyskusję sam ze sobą, nawet początkowo dałem się nabrać ale zorientowałem się, że to dubel.
Na ilu forach Ty się udzielasz?:)
Bez liku:) Należy ćwiczyć umysł i słowo, a i dobrze jest wiedzieć, co naród myśli ^_^
Nie sposób się z Tobą nie zgodzić. Podziwiam jednak sposób w jaki takie osoby manipulują czasem.
Mając pracę i dziewczynę ciężko mi było wygospodarować godzinę na to forum. Gdybym miał rodzinę to na pewno nie miałbym nawet 5 minut.
Więc komuś ten czas trzeba ukraść by mieć go dla forum. A im więcej forów się odwiedza, tym więcej trzeba go mieć.
nie świruj społeczny, że masz dziewczynę :P
Ja mogę wejść na forum kiedy chcę i o której chcę. Muszę oczywiście zachować samodyscyplinę i nie zaniedbywać obowiązków. Ale mam podzielną uwagę i mogę robić kilka rzeczy na raz:)

Inne tematy z forum Towarzyskie

Sex... (11 odpowiedzi)

Sex, wszedzie, na bilbordach, na plakatach, w mediach. Czy to znak naszych czasow, czy towar, a...

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

Kobieta która lubi sex. Obopólna współpraca (4 odpowiedzi)

Cześć jestem osobą prywatną żadna agencja!!!! Szukam kobiety która lubi sex i czerpać z tego...

do góry