Widok

moja wybranka mnie nie zadowala, co robić ?

.... tak ten tekst, który teraz przeczytacie jest do was wszystkich, którzy zlecicie się by mi "pomóc" czyli ok czterdziestu osób udzielających się regularnie tutaj zwanych czasem GTW lub podobnie GRT ?.

Czy nie uważacie że forum trójmiasto.pl zrobiło się za "małe" że moglibyśmy wspólnie "podbić" , "odwiedzić" jakieś inne forum (społeczność) czy to innego miasta (ciekawe czy Lublin ma forum moglibyśmy odwiedzić pączka bez marmolady), organizacji (nie koniecznie mswia), czy jakiegoś zakonu męskiego bądź żeńskiego , porozmawiać o Erykach, może tam któraś z Dam znajdzie swego Adonisa ( a ja swoją zakonnicę ;P) , czy to nie lepsze niż znowu po raz kolejny zmierzać się z wyimaginowanymi problemami typu "moja żona nie chce się ze mną kochać" bądź "mąż ma konto na portalu randkowym" co sądzicie ? Wiem, spodziewaliście się moich zwierzeń łóżkowych , przepraszam że zawiodłem ;] jak ktoś nie może się powstrzymać i musi to może się wypowiedzieć na temat łóżkowy ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Określenie GTW znam ale objaśnij mnie proszę cóż znaczy GRT?

Rozumiem że owe odwiedziny mają mieć taki charakter jak wizyta, którą złożyliśmy Czechom w 1968?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boszzzzz WDR.....całe szczęście, że nie musimy czytać o Twoich problemach łóżkowych:PPP

To jest jedyne forum na którym trochę troluję;) Inne w których uczestniczę są zbyt poważne na takie wygłupy. ;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grupa Robocza Trójmiasto ;] - tak wpadamy czołgiem na np 2 tygodnie w ręku kwiaty i zwijamy się jak prasa lokalna zacznie o nas pisać ;P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cholercia, co do tytułu to już spieszyłam ci napisać że możesz spróbować drugą ręką, a tu takie zaskoczenie.
A to był tylko chwyt marrketingowy, czuję się oszukana :(

@TB to tak jak ja :)

A poza tym mam tu zachomikowaną swoją kolekcę dowcipów i wygodny ogólnodostępny, niekodowany do niej dostęp.

Czołgiem to można do ruskich wpaść, jak się nie boisz :p
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie troluję, chętnie pomogę, na każdym forum
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A może Ty Wdr na innych forach* bez naszego towarzystwa czujesz się osamotniony... ? Z powodu tej sympatii do nas oczywiście.

* jeśli bywasz ;)

@sissel
wdr pewnie pomocy potrzebuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście że tak :) - w pojedynkę nie przekonam kibiców Górnika że reggae to najlepsza muzyka albo żeby Benedyktyni zaczeli przyjmować kobiety do swojego zakonu.
... albo że Benedykt to również nasz papież
Na tym właśnie polegał problem. Wampiry są zwykle bardzo miłe, do czasu, aż nagle, nie są.
@nimfek - "Jeśli odjedziesz przyobiecawszy coś, czego jeszcze nie masz, stracisz ochotę, by to zdobyć"
@Kocio
nikt tobie nie każe się z domu wyprowadzać, traktuj to jako wycieczkę - wirtualny spływ kajakowy lecz nie taki zastępujący prawdziwy
A ja myślę, że temat jest jak najbardziej prawdziwy i wdr oczekuje gdzieś między naszymi żartami i wątkami pobocznymi, jakiejś porady ;)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
bo jak wielu tu jest poraniony, pogubiony
@Mikro nie krępuj się tylko pisz jak nie mnie to pewnie kogoś twoje doświadczenia i spostrzeżenia poratują :P

Szczerze mówiąc nie mam tyle czasu aby udzielać się na kilku forach (jestem tylko tu), jak pisałem albo i nie pisałem - fajnie się gada z wami, ale mam już deja-vu widząc kolejne prawie identyczne wątki w których wszystko już zostało wcześniej powiedziane , a nie oszukujmy się nowych twarzy mogących coś wnieść jest tu mało. Dlatego ten pomysł aby poszukać... na zasadzie wycieczka z Trójmiasta(.pl) zawitała do .......... . Bólu d..y mieć nie powinniście , bo wszystko prawie za free ;P.
"...nowych twarzy mogących coś wnieść..."
a propos, wielu z nas widziało swoje twarze, może wyjdziesz z ukrycia? :))
Mikronezjo, myślisz, że się tego doczekasz?

;)
Niestety, pewnie nie ;((
Fajny pomysł :))
Wdr coś tam pisał, o rzucaniu mu kół ratunkowych, pierwszej pomocy itp. No to proszę- ja pierwsza:
http://www.lubforum.pl/
I tu ciekawostka:
" Kosz
Trafiają tu dyskusje łamiące postanowienia regulaminu i te które robią zamieszanie na forum. Tematy są automatycznie kasowane po 7 dniach od ostatniej odpowiedzi."
Więc na tym forum czołg od razu na minie wyleci razem z ledwo żywymi kwiatami co je Wader będzie do Lublina taszczył.
Wynalazłam jeszcze coś takiego bo gdzieś mi zapadło w pamięć słowo "zakonnica":
http://www.katolik.pl/forum/read.php?f=1&i=336516&t=336516&v=f
No ale robienie szumu na tym forum grozić by mogło obrazą uczuć religijnych za co grozi:
Kodeks karny
Dz.U.1997.88.553 - Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r.
Gadaj z głupim to Cię osr*.
Witaj Dawno Nie Widziana :*

To samo przyszło mi do głowy, po przeczytaniu postulatu wodera: mało które Forum jest tak liberalne, jak trójmiejskie (ukłon w stronę Milusio i Błyskawicznie Nam Panującego). Raczej marne szanse, żebyśmy gdzieś zaistnieli gościnnie ;]
jeszcze jest forum gazety.pl - tam jest gorzej niz tutaj;)
akurat tam bym się brzydził ;D
Wujku, ja się zawiodłam....
Sadylu :**
Ha! Się załatwiło w końcu jakiegoś lichego neta (jaka ja jestem nieszczęśliwa z powodu limitu) to się pojawiło :))
Powoli nadrabiam zaległości na forum i widzę, że się działo a działo. :D
Czy ktoś może pozdrowić od mła Nudiego?
Nudi przepadł bez znaku życia, niestety :(
image
to Lublin, czy inne miasto? o_O
Aaaaaaa rewelacyjne logo!!! Każdy może sobie wkleić w avatar:D:D:D
bardzo proszę^^
co za durne fora logować się trzeba :/
buhahahaha :) peszek ;]
czemu się cieszysz z nieszczęścia bliźniego :(
wdr, pewnie boisz się, że jakbyś się zarejestrował, to zasypałybyśmy Cię mailami na priv? ;)))
Skrzynka mogłaby tego nie wytrzymać ;)
biedactwo ;] logowanie nie boli, poważnie ;) a co do bliźniego mam pewne obiekcje ;)))
Ale wdr żałuje, że na forum Lublina musi się zalogować czy do zakonnic. Więc o Wasze wiadomości mu raczej nie chodzi. A może sie mylę... hym...
Czy zakonnice mają swoje fora?
No ba! Tylko z tyldami nie chcą dyskutować :p
Vi... a Ciebie to nie widziałam dawno w Duszy (grożenie paluszkiem)
A jaki zakonnica może mieć nick? :)

Letni_a, coś tam czasem zagram, ale obiecuję poprawę :))
Np. H_abitka
Mnie się nie pytaj. Ja się staram omijać je szerokim łukiem.
Trzymam za słowo i dobrej nocy.
> Czy zakonnice mają swoje fora?

zbiornik.va nie działa :/
Dobranoc, postaram się coś dzisiaj wrzucić :)
zakonnice mogą mieć różne nicki ;-))
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
Majka twoja błyskotliwość spostrzeżeń mnie onieśmiela ;]
wdr i onieśmielenie? Kokietujesz?
"Różne nicki siostry Bereniki. Jak poprawnie stworzyć nick na forum - poradnik."

;)
dziękuję Ci wdr :-) aczkolwiek jest tu podtekst, Tobie i wielu osobom, nieznany ;-)
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
no to wal tą twoją ciekawostkę może sprawdzi się w zastępstwie kołysanki przed snem. ;]
Rozumiem że owe odwiedziny mają mieć taki charakter jak wizyta, którą złożyliśmy Czechom w 1968?......

Niektórzy takie odwiedziny ponowią ,nawet Rudy będzie z nami :-)

Na szczęście większość GTW jest zasiedziała na Wybrzeżu i nosa
nie wtyka w inne miejscowe fora
Lublin niestety nie ma forum (znaczy jest takie mało i rzadko używane) ;) ale bardzo miło, że pomyślałeś właśnie o tym mieście :D
Jak Trójmiejskie GTW by tam wpadło to i forum by ożyło.

Stanisław Lem
no to zapraszam w nasze skromne progi gdzie zamiast chlebem i solą wita się ludzi wpier**lem :D
Że zacytuję klasyka "wp...dol może być ale w drugą stronę".

;)))

Stanisław Lem
to ja jeszcze innego zacytuję... "wpi**dol dać mogę dać" :D
"moja wybranka mnie nie zadowala, co robić ?"

z regóły w takim przypadku szuka się nowej wybranki ale można też pracować nad tą którą sie ma :)i to jest wtedy wyzwanie !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Szukaj nowej... zawodzi? Wymień, proste :) Po co trzymać złom w domu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
boski, też zamierzasz swoją wymienić?
Niee, bo moja się nie popsuła :P Więc nie myślę o wymianie...
póki co wymieniasz inne rzeczy w domu.
@jula - w pierwszej kolejności poznaj regUły pisowni języka polskiego, zacznij od ortografii.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieładnie jest zwracać komuś publicznie uwagę na pisownię. Nie każdy wypowiadający się na forum musi pisać poprawnie. Ważne, aby zrozumiale przekazywał swoje myśli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie wiem jak to skomentować...po prostu ręce opadają.
@ unibike_trawers
Ale o co tobie chodzi - kompletnie nie rozumiem co masz na myśli ...
@ Hal , to najpierw się zastanów a potem coś napisz. :)
@ Wujku, O regUły Julowe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
W rezultacie wystarczy spojrzeć na czerwony podkreślnik ale faktycznie to już do czegoś zobowiązuje, a w końcu to tylko forum ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
@unibke_trawers - nie, nie napiszę. Szkoda mi klawiatury. EOT.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
@ unibike_trawers O regUły Julowe

A co z nimi nie tak bo cię nie rozumiem, a podobno ważnym jest by zrozumiale przekazywać myśli
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie, w internecie nie wystarczy pisać tak by Cię inni zrozumieli. Trzeba mieć szacunek do czytającego. Oczywiście mi też się orty zdarzają. Ale jak Ilona wspomniała, jest takie coś jak czerwone podkreślenie, które mówi, że w danym wyrazie jest błąd. I jak człowiek sobie najedzie myszką, na ten podkreślony wyraz i kliknie prawym przyciskiem myszki to znajdzie poprawnie napisane słowo. Więc nawet nie musi korzystać ze słownika. Zajmuje to max dwie sekundy. Taki mamy klimat;)

Aaaaaa i jeśli pisze z tel to średniej klasy telefony już mają autokorektę;) Więc wytłumaczenia nie ma;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
@Tinker Bell, Ilona
czerwone podkreslniki zaleza od ustawien regionalnych

@Halewicz
tobie rowniez sie czasem zdarza, niezbyt czesto, ale jednak... ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przepraszam bardzo za moje strasznie żle napisane słowo tak wyszło i już Panie hal myślę że do okulisty trzeba pójść tak nikczemnie zmarnowałam Twój wzrok.Korekty niestety nie mam zlikwidowałam ją .Przepraszam i padam na kolana przed szanownym gronem GTW co to jest i na co ,kto to wymyslij i po co ?To tylko forum każdy może przyjść i napisać a chohlik działa cuda .Tak sobie myślę skąd macie tyle czasu aby całymi dniami i nocami siedzieć przed komputerem ?Forum nie jest Wasze niestety jest wszystkich ale może poproście admina założy Państwu osobny dział zakodowany na hasło i bedziecie sobe tam pisać pitu pitu i słodzić i cukrować aż miło i jeszcze milej będzie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
@jula
wyluuuuuuuuzuj ;)
forum, wraz ze swoimi userami jest dosc specyficzne i zwykle nie warto sie tak spinac ;)
ok jóla taka uwaga tylko, wkradł się chochlik do twojego chohlika ;]
no i masz plusa panie wdr chochlik powstał specjalnie na potrzeby forum ,lużna jestem ....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dziwi Was, że odpowiedziała na temat?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie, dziwi mnie natomiast że zabierasz głos
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
jeszcze napisałam " sobe " zamiast sobie także najmocniej przepraszam....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
@jula quote:"Korekty niestety nie mam zlikwidowałam ją" w jakim celu zlikwidowałaś korektę? o_O
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
żeby mysleć przy pisaniu pół dnia piszę w komputerze i jak raz na jakiś czas przyszło mi coś napisać na papierze to trzeba było sobie przypominać reguły ortograficzne.
Proszę wszystkich wyłączcie słowniki w komputerze i wtedy pogadamy a co pan hal znalazł Pan nastepny pomysł na przytyk czy tak tylko zapytanie bez celu ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też raz zlikwidowałam korektę;) Ze względy na region poprawiał mi tylko słowa ang. I pisałam i miałam nadzieję, że bez błędów;) Skoro, nikt nie rzucił mnie lwom na pożarcie to chyba błędów nie robiłam ufff.

A potem przyszła mi z odsieczą Ilona. I nawet z angielskim windowsem może mi poprawić polskie błędy:) Takie cuda!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
@Tinker Bell
oczywiscie ze sie da, ale domyslnie jest to wylaczone ;)
Ale ja tego szukałam i nie mogłam znaleźć. I się w końcu poddałam.
Ostatnie pół roku pisałam bez słownika.

Więc droga Julko:) Widzisz, nie miałam z tym problemu;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
@Tinker Bell
dla chcacego nic trudnego ;)
"Więc droga Julko:) Widzisz, nie miałam z tym problemu;)"

Ja także nie mam z tym problemu a jak błąd się trafi cóż wstyd i hańba i psom na pożarcie i wyśmiewanie ech sami profesorowie i adwokaci się zebrali nie to co ja lud pracujący normalnie plebs idę odpisać e-maila do Pana docenta może błąd jakiś walnę ale człowiek na tym poziomie nie zrobi z tego afery forumowej ...chociaż w pracy jeszcze nie miałam przyjemności błysnąć taką okrutną niewiedzą .W e-mailach jest natomiast bardzo dużo literówek i niestety z nikogo nie szydzę coś jeszcze czy już tylko psom na pożarcie ?
Wiesz, strasznie spięta jesteś;) Zanim odpiszesz na maila, weź kilka głębokich wdechów;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
@jula
to tak jak ze wszystkim w zyciu, dla jednego wazniejsze jest przeslanie, dla drugiego forma.
racje natomiast trzeba ci przyznac, ze niektorzy zbyt agresywnie do tego podchodza, ale na to niestety, niezaleznie co napiszesz, nie masz wplywu...
wybor nalezy do ciebie, albo masz to gdzies, albo sie starasz i wtedy nikt sie ciebie nie czepia (przynajmniej w tej dziedzinie) ;)
no właśnie wcale nie jestem spięta tylko zleciało się już forumowe bractwo i jątrzy i przytyka itd... Niestety nikt nie jest królem w tym państwie ...

wybor nalezy do ciebie, albo masz to gdzies, albo sie starasz i wtedy nikt sie ciebie nie czepia (przynajmniej w tej dziedzinie) ;)

ja nie lubię jak ktoś się mnie czepia niestety ...ale dziękuję za obiektywną ocenę sytuacji .
:)))))))))))
@jula
skoro nie lubisz, to najlepsza opcja bedzie ta druga ;) nikt sie ciebie nie bedzie czepial, zarowno lagodnie jak i w ten bardziej pikantny sposob, jak nie bedziesz dawac ku temu powodow ;)
@jula quote: "ja nie lubię jak ktoś się mnie czepia niestety" - a możesz sobie nie lubić, trudno^^ Włącz korektę, nie rób błędów, pisz z sensem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
^^ Włącz korektę, nie rób błędów, pisz z sensem.

braku sensu mi nie zarzucaj ok ,korekty nie włączę ,błędy mogą się zdarzać Panowie nieomylni ortograficznie i życiowo...
Szkoda mi ludzi którzy wyciągną jeden mały błąd i ciąąągnąąą go i ciąągnąą ciekawe ile Was się tu jeszcze zleci i da mi prztyczka w nos ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
@jula
też mi się zdarzyło, dostałam prztyczka, kosmicznie się zawstydziłam ;)bo nie powinnam zrobić błędu
ale nie przeżywam już tego, bo to nie ma sensu ;)
przyrzekam poprawę i tyle ha ha ha
image
@kosmitka
kazdemu sie zdarza i nic w tym zlego nie ma ;)
z plaży wróciłem fajne ciałka się smażą pośród pulpetów, a wy tu pół dnia na pitoling o błędach straciliście ?

@ Julka luźna jestem

pomyślałbym że chcesz powiedzieć iż z pokolenia bezstresowego się wywodzisz , ale pół dnia już spinasz się że błąd tobie wytknięto znaczy się s****zkę przez to masz ?! ;)
@ Julka luźna jestem
Po zestawieniu tego sformułowania z nickiem ~Wdr to miałam takie skojarzenie, że aż wstyd napisać jakie.
A chociaż się nie wstydzę to i tak nie napiszę ze względu na szacunek do tych bardziej pruderyjnych Forumowiczów. Choć jak mniemam to ich tu ze świecą szukać :p
Przepraszam, że odbiegłam od tematu ignorowania poprawnej pisowni w języku OJCZYSTYM na POLSKIM forum.
Kiedyś mi pewna Pani Profesor nakładała do głowy, że czytanie jest najskuteczniejszą formą nauki ortografii i błędy są przede wszystkim skutkiem lenistwa.
Ja to forum czytam, jestem wzrokowcem i nie lubię jak mnie orty w oczy kolą.
A tak poza tym to ja do Julki nic nie mam.
Ps. A to specjalnie dla Wdr`a:
http://www.youtube.com/watch?v=sxlIDWjCHvo
Nie mogłam się powstrzymać ;p
Dziękuję letni_a, niegrzecznie byłoby się nie zrewanżować ;P

image
@jula - wypij meliskę, włącz korektę, nie spinaj się tak, bo Ci przysłowiowa żyłka pęknie^_^
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
@ Wdr
Olaboga!
Dziękuję :))) Uśmiałam się bardzo :D
Podobno potrzeba matką wynalazku ale faktem jest, że nic natury nie przebije.
Coś tak czułam, że jesteś niesamowitym miłośnikiem łona
natury ;p
Niestety to Wy łapiecie mnie za słówka i się spinacie ja dalej lużna jestem cokolwiek bym nie napisała ,w pracy jestem urlop mam od przyszłego tygodnia i wtedy także będę plażować ,grać w piłkę a także grilować i zimne drinki pić .Wiem że forum to rządzi się własnymi prawami ale za bardzo odbiegliście od tematu.
Jak zawsze;))) To taka już tradycja tutaj.
Ale poza tym jest fajnie;) I jak tylko się uśmiechniesz to zobaczysz, że my nie takie potwory;))
...tylko że ja cały czas się uśmiecham nie wiem więc dlaczego potwory się mnie czepiają ...myslę iż nie możecie przyznać mi racji i stąd atak ...
@jula
popatrz ile osob probuje zalagodzic sytuacje, a ty caly czas swoje. najwidoczniej problemem nie jest to, ze ktos powinien tobie przyznac racje (jak przewiniesz troche w gore, to zobaczysz, ze to juz nastapilo), a to, ze to ty sama nie umiesz tego zrobic...
Może nie mam wymiarów 90x60x90 ale potworem to też nie jestem:P Bez przesady:D
@jula
od poniedziałku zaczynasz urlop, ja też
pomyśl o przyjemniejszych rzeczach ;)

a forumowe potwory?.........hmmm.....kilkoro z nich poznałam i są bardzo sympatyczni ;)
image
to ja jej rację przyznam i kończymy .....

Tak Jula masz rację nieuki powinny mieć prawo się mylić , a wszyscy powinni mieć wyłączoną autokorektę , a to dlatego że w innym przypadku zakłamujemy rzeczywistość. Prowadzi to do tego że wybranek okazuje się idiotą nie potrafiącym nauczyć się lub w przypadku gdy jest "chory" (ma zaburzenia) wykuć na pamięć ortografii, a analfabeta może zostać prezydentem zanim naród się zorientuje.

P.S.
Każdy z nas robi błędy, ale po to chyba istniejemy by z błędów wyciągać wnioski i umrzeć mądrzejsi niż się urodziliśmy ?
dobrze to wszystko moja wina ...lepiej ?
Wracajac do meritum sprawy nikt już nie pamieta o co chodziło teraz sobie myslę chcesz skoczyć na inne forum aby się czepiać tak to rozumiem ponieważ tu już wszyscy boją się coś napisać tak ?
Popracuj nad starą miłością ona najszybciej się odwdzięczy...
@jula
a czy zawsze musi byc czyjas wina?
powtorze: 'wybor nalezy do ciebie, albo masz to gdzies, albo sie starasz i wtedy nikt sie ciebie nie czepia'...
@jula
źle rozumiesz

nie żeby się czepiać, tylko żeby poznać, jednostki godne poznania :P

nie miłością tylko wybranką co należy czytać w tym przypadku "forum trójmiasto.pl" ponieważ tu i tylko tu się udzielam, pracuję staram się pomagać oddzielać ziarno od plew ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja z tych młodych nie pokornych plew ...
Ze mną łatwo nie ma niestety ale już w szkole pani profesor powiedziała mi tych grzecznych się nie pamięta ...
to że masz inny pogląd nie znaczy że jesteś "plewą" na to też trzeba zasłużyć :P bardziej liczy się to czy chcesz i potrafisz zaprezentować swoje stanowisko innym.
ja już nic nie chcę ,ja już po prostu mam urlop :)
nie spinaj się tak na urlopie ;) i wróć uśmiechnięta to popracujemy nad tobą może coś z ciebie będzie ;P miłego wypoczynku
ale ja nie jestem spięta ok ,pracować nie musicie sama dam sobie radę uśmiechnieta jestem codziennie i zadowolona ze swojego zycia ...
Każdą psychologiczną reakcję także na zrobienie błędu :) dzieli się na pięć etapów:
- zaprzeczenie
- gniew
- negocjacje
- depresja
- akceptacja

Chodzi o to , abyś nauczyła się przeskakiwać w przód , a nie do tyłu. Teraz wypoczywaj. :P
wdr jesteś psychologiem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
internautą , a internauci mają doktorat z wszystkiego :D
@jula - jeździsz może Hondą Civic? o_O
A co, zwichnęła Ci lusterko?:P
nieeee ale wiesz... jakaś taka Jula agresywna jest, mizantropiczna, tu uśmiechająca się na wymarzonym urlopie, aby za chwilę zgrzytać zębami... ^_^ A potem na Monciak jeszcze gotowa pojechać i krzyczeć, że to przez Halewicza :P

image
Może poczekajcie aż wróci z urlopu i wtedy dyskutujcie dalej o nieobecnych się nie rozmawia a tym bardziej to zdjęcie ironiczne takie jula podkreśla że nerwowa nie jest to co panowie nowy lans jeździmy po dziewczynie :) Jak dlamnie za bardzo się z niej nabijacie przeszkadza mi to.
Właśnie sposób w jaki podkreśla, że nerwowa nie jest, sugeruje że jest zupełnie odwrotnie^^
Jula jest niezwykle barwną postacią i jeszcze nie raz wzbudzi ogólne rozbawienie - nawet jeśli Tobie to przeszkadza ^)^
Oj zaleciało psychologia skąd chłopie wiesz że jest niezwykle barwną postacią znasz ją? Z tego co tu nasmarowała nic nie wynika.
Dokładnie babo! Nasmarowała:)))) Wystarczająco barwnie^^
A tekst z monciakiem taki jakiś głupawy znam osoby poszkodowane w nim, oprócz obrażeń fizycznych uwierz mi mają także psychiczny oddźwięk tego wydarzenia.
Również znam dwie osoby, które zostały poszkodowane. Na szczęście nikt nie odniósł poważniejszych obrażeń - niepoczytalnych nie brakuje, a pozory mogą mylić...babo^^

p.s. co to jest "psychiczny oddźwięk"? o_O
Halewicz, mina tej kobiety ze zdjęcia, będzie mi się po nocach śniła.
Jula na pewno tak nie wygląda.
Przewinienie nie jest proporcjonalne do poziomu agresji jaką reprezentuje ta pani:-))) niemniej jednak, zabawne skojarzenie:-))
Znasz osoby i się nabijasz oj chłopie, moja znajoma kuli się na dźwięk silnika samochodu np. chłopie ;)))
Babo! Ja się dopiero rozkręcam!! :P

A później będziesz tak robić...za kilkadziesiąt postów ^_^

image

@Graszka - całkiem ładna z niej kobieta, gdyby nie te grymasy ^^
Anna, czepiasz się trochę. Życie jest za krótkie na to, by przejmować się takimi sprawami.
Radzie tobie, jedź do hospicjum. Tam dopiero zobaczysz co to cierpienie.
Tam chorzy ludzie też się kulą-- z bólu spowodowanego ciężką chorobą.
Ja tak wyglądam raz w miesiącu...lol:P
Oj tam Halewicz, ja nie będę kobiety oceniała:-))
@Graszka - zostawmy hospicjum, proszę. To wątek swobodno-frywolny i niech taki pozostanie^^

image
Co to hospicjum wiem ale zgodzisz się chyba że może cierpieć także psychika, Adminie halewicz mnie straszy! Idę na ploteczki z koleżankami ciao _)
pa Babo! ^^
image

Ciekawe, która to z Pań Forumowiczek^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tyle Eryków w jednym miejscu!?
;)))

Stanisław Lem
@Halewicz
a co do tego ma marka auta?
myślisz, że charakter człowieka można określić po tym jakim samochodem jeździ?
image
jak zwykle nie czytasz między wierszami^^ Przepaść między nami! Kosmiczna:)))
@Cross Tyle Eryków w jednym miejscu!?

Znaki !? sugerują twoje zdziwienie, zatem wyjaśnienie...

http://www.se.pl/wydarzenia/ciekawostki/ma-orgazmy-w-pracy-i-jeszcze-jej-za-placa-testerka-sex-zabawek-wibratory-jej-specjalnosc_415157.html
wdr po prostu nie każdy szuka takiej pracy jak ty ;) stąd zdziwienie.
........ rozwiń.
@Halewicz
"Przepaść między nami! Kosmiczna:))"

jakoś mi kosmicznie nie przykro z tego powodu ;)
image
Tyle Eryków w jednym miejscu :) raj :)
To w końcu wybranka czy żona ? I jak widać po wieku to do tej pory dawała radę coś przecholowałeś chyba bo z latami jest większe doświadczenie i większa miłość.
zacytuję sam siebie "...wybranką co należy czytać w tym przypadku "forum trójmiasto.pl" ponieważ tu i tylko tu się udzielam..."

Analogia - coś o czym mówiła nauczycielka w szkole gdy patrzyłeś się pusto w okno dłubiąc w nosie.

Inne tematy z forum Towarzyskie

Para szuka pary (9 odpowiedzi)

Hej, chcielibyśmy się spotkać z fajną parą na drinka- inteligentni i zadbani - ona 34 on 42....

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

Moja kobieta nie ma ochoty na seks (53 odpowiedzi)

Szlag mnie juz trafia ! Doradzcie cos... Jestesmy z Moja Kobieta 9 lat razem. Jestesmy fajna...

do góry