Widok
profesjonala firma
Witam serdecznie
Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi firmy KOMPENSJA za wspaniała prace i profesjonale podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona z efektów prowadzonej sprawy. Na pewno będę polecać państwa firmę moim najbliższym jak również na portalach . Jeszcze raz dziękuje i powodzenia w dalszym rozwijaniu firmy. Polecam i jeszcze raz polecam!!!
Chciałabym bardzo podziękować całemu zespołowi firmy KOMPENSJA za wspaniała prace i profesjonale podejście do klienta. Jestem bardzo zadowolona z efektów prowadzonej sprawy. Na pewno będę polecać państwa firmę moim najbliższym jak również na portalach . Jeszcze raz dziękuje i powodzenia w dalszym rozwijaniu firmy. Polecam i jeszcze raz polecam!!!
Moja ocena
Kompensja
kategoria: Odszkodowania
oferta: 6
jakość usług: 6
skuteczność: 6
ocena ogólna: 6
przystępność cen: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
dzieki firmie kompensja jestem zadowolona z opieki nad zalatwieniem mojego odszkodowania , bardzo sympatyczna i mila pani marta ktora ma wspaniale podejscie do poszkodowanego doradzi pomoze zapyta o zdrowie polecam usligi kompensji wszystkim poszkodowanym sama nie dala bym rady nic zalatwic wraz z synem jestesmy bardzo wdzieczni i jeszcze raz pozdrawiamy pania Marte Gorska i caly zespol dziekujemy