Widok
sprzedam wózek "rok po roku"
Sprzedam wózek pojedynczy + rok po roku
iCandy apple + pear (czarny)
- w zestawie: nosidełko Maxi Cosi, gondola, dwie spacerówki, dwa pokrowce przeciw deszczowe, śpiworek zimowy, pompka do kół, rama na opcję "rok po roku", kółka (niemożliwe, prawda?) z "koszem"
- wózek może być zmontowany dla jednego dziecka (młodszego lub starszego) lub dla obydwu maluchów jednocześnie
- dużo możliwości ustawień
- tylne koła pompowane, przednie skrętne takie jakieś kauczukowe czy cuś...
- można wszystko rozmontować i wyprać
- lekki, łatwo się prowadzi
- przy dwójce dzieci nie jest długi jak karawan
- bardzo solidny, wręcz niezniszczalny :)
- stan bardzo dobry
- sprowadzony
- cena: 1500 zł
A tu jest link z prezentacją (kilka możliwości ustawień), ale w opcji dla bliźniaków - w naszym wózku wszystko jest analogicznie:
http://www.youtube.com/watch?v=hL02RxYZH-Q
Zamierzałam zamieścić zdjęcia z naszymi ustawieniami, ale jest ich tyle, że się poddałam :) Jeśli jednak ktoś byłby zainteresowany, to chętnie prześlę, co mam lub pokażę na żywo!
Kontakt: 696 337 997
iCandy apple + pear (czarny)
- w zestawie: nosidełko Maxi Cosi, gondola, dwie spacerówki, dwa pokrowce przeciw deszczowe, śpiworek zimowy, pompka do kół, rama na opcję "rok po roku", kółka (niemożliwe, prawda?) z "koszem"
- wózek może być zmontowany dla jednego dziecka (młodszego lub starszego) lub dla obydwu maluchów jednocześnie
- dużo możliwości ustawień
- tylne koła pompowane, przednie skrętne takie jakieś kauczukowe czy cuś...
- można wszystko rozmontować i wyprać
- lekki, łatwo się prowadzi
- przy dwójce dzieci nie jest długi jak karawan
- bardzo solidny, wręcz niezniszczalny :)
- stan bardzo dobry
- sprowadzony
- cena: 1500 zł
A tu jest link z prezentacją (kilka możliwości ustawień), ale w opcji dla bliźniaków - w naszym wózku wszystko jest analogicznie:
http://www.youtube.com/watch?v=hL02RxYZH-Q
Zamierzałam zamieścić zdjęcia z naszymi ustawieniami, ale jest ich tyle, że się poddałam :) Jeśli jednak ktoś byłby zainteresowany, to chętnie prześlę, co mam lub pokażę na żywo!
Kontakt: 696 337 997