Widok
ubranka
ubranka
Witam, przyjme ubranka dla dzieci, dziewczynka rozm 92, chłopiec 68/74 i wieksze, z góry baaardzo dziękuje.
Nie bedę ściemniac i wypisywać historii swojego życia, bo sama z doświadczenia wiem, że "ciężko" sie to czyta, poprostu jak ma ktos do oddania, to chetnie przyjmiemy, w potrzebie sa też zabawki edukacyjne, wózek dla laleczki...
Z góry wieeelkie dzieki :)
tel- 513145281
mail- zuzaligocka@wp.pl
gg 35100089
Witam, przyjme ubranka dla dzieci, dziewczynka rozm 92, chłopiec 68/74 i wieksze, z góry baaardzo dziękuje.
Nie bedę ściemniac i wypisywać historii swojego życia, bo sama z doświadczenia wiem, że "ciężko" sie to czyta, poprostu jak ma ktos do oddania, to chetnie przyjmiemy, w potrzebie sa też zabawki edukacyjne, wózek dla laleczki...
Z góry wieeelkie dzieki :)
tel- 513145281
mail- zuzaligocka@wp.pl
gg 35100089
byłam dziś u tej Pani, przywiozłam kilka sztuk bodów. Wkurza mnie taka nagonka!! Ta Pani nie pisze, że zyje w biedzie takiej, że nie ma co do garnka włożyć! Włsnie o to chodzi, ż esobie radzi! Nie żąda nowyh rzeczy czy dopiero co kupionych
nie chce kasy
wiec LUDZIE!!!! przynajmniej ona jedna jest szczera i nie wypisuje bzdur na forum
!!!!!
nie chce kasy
wiec LUDZIE!!!! przynajmniej ona jedna jest szczera i nie wypisuje bzdur na forum
!!!!!