Widok

ubranka

ubranka
Witam, przyjme ubranka dla dzieci, dziewczynka rozm 92, chłopiec 68/74 i wieksze, z góry baaardzo dziękuje.

Nie bedę ściemniac i wypisywać historii swojego życia, bo sama z doświadczenia wiem, że "ciężko" sie to czyta, poprostu jak ma ktos do oddania, to chetnie przyjmiemy, w potrzebie sa też zabawki edukacyjne, wózek dla laleczki...

Z góry wieeelkie dzieki :)

tel- 513145281
mail- zuzaligocka@wp.pl
gg 35100089
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

....

te potrzebne rzeczy to dla ciebie czy dla kogos??
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dla mnie

odpowiedź potrzebującej matki o 22:57?

acha, pewnie u znajomych siedzi, jak większość potrzebujących biednych z tego forum,
haha, dajcie spokój z tą żebraniną, bo ludzie by pomogli ale mają dosyć naciągaczy!!!. ktoś kto ma naprawdę ciężko nie ma kompa!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

.................

Pani aleksadro dlaczego pani zmienia emaila a gadu nie??nie tak dawno dawala pani ogloszenie pod inny mail a gadu te samo....hm dziwne to jakos
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ogłoszenie jest dodane przeze mnie grzecznościowoa, moja szwagierka nie ma w tej chwili dostepu do internetu, gadu ma w telefonie, dlatego taka zmaiana. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

...................

jasne!!!! myslisz ze w twoja bajke ktos uwierzy:)mozna w googlach sprawdzic:))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to jak ma gg w telefonie

to jaka bieda?dla mnie to ogloszenie to sciema
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam dziś u tej Pani, przywiozłam kilka sztuk bodów. Wkurza mnie taka nagonka!! Ta Pani nie pisze, że zyje w biedzie takiej, że nie ma co do garnka włożyć! Włsnie o to chodzi, ż esobie radzi! Nie żąda nowyh rzeczy czy dopiero co kupionych
nie chce kasy
wiec LUDZIE!!!! przynajmniej ona jedna jest szczera i nie wypisuje bzdur na forum
!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

gg w telefonie kosztuje 5zł miesiecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wiec to nie jest majatek...

Inne tematy z forum Społeczność

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie (16 odpowiedzi)

Płyty winylowe , kasety magnetofonowe , kasety vhs , filmy dvd-kupie KUPIĘ OKAZYJNIE CAŁE...

do góry