zgadzam się i dodam jeszcze, że moje dziecko tam uczęszczało ale musiałam je stamtąd zabrac ponieważ coś się popsuło. Dołączyła nowa opiekunka - masakra, robi z siebie wielką kierowniczkę. wiecznie zmęczona, zero czułości dla tych maluchów. Z tego co wiem to już czworo dzieci zabrano z tego żłobka.Odradzam rodzice.
Wątek dotyczy: Akademia Dziecka
Z tego co mi wiadomo właścicielka nie ma wykształcenia pedagogicznego a nawet i skończonych studiów.
Osoba zatrudniona do pracy z dziecmi ma problem z wysławianiem się, używa słow typu: toć, jo,kurde a nawet spadaj do dzieci, ktore przebywają tam po 8 godz dziennie, co samo przez sie można zrozumieć o co chodzi.
Niesamowty wrzask dzieci jak by ze skory ich obdzierali, mieszkam na tej samej ulicy, latem masakra... niebezpieczne schody, przewijak prawie, ze w korytarzu... Bardzo wysoki podest za domkiem, na ktory dzieciaki wspinają sie... bardzo czesto nie domknieta bramka, podczas gdy dzieci bawia sie na podworku. Jedzenie podawane dzieciom w steropianowych pudelkach, czesto gesto nawet nie odgrzane, a jezeli juz to w mikrofali. Coś strasznego, ten żłobek, że ktoś daje pozwolenie na prowadzenie takiego miejsca.... brak słów w tym temacie, dlatego też zakończe swą wypowiedz. Miejcie rodzic sie na baczności gdzie oddajecie swoje pociechy.
Akademia Dziecka | (kategoria: Żłobki)
- Opieka: 3
- Wyposażenie: 4
- Bezpieczeństwo: 3
- Przystępność cen: 5
- Ocena ogólna: 3
* maksymalna ocena 6
A dlaczego się popsuło?
Domyślam się o kogo chodzi... i życzę każdej mamie, aby była tak dobrą matką dla swoich dzieci jak ONA, dla swoich i naszych.
Kompetentna, doświadczona, pełna pomysłów i energii, zdecydowana kiedy trzeba i wrażliwa.
Zadziwiają mnie roszczeniowi rodzice, którzy często spędzają mniej czasu z własnymi dziećmi niż Panie w żłobku.
Opinia wyrażona w tak ordynarny sposób jest mało wiarygodna.To typowe roszczenie po to by zaszkodzić placówce.
W mojej opinii, Akademia Dziecka Tęczowy Zakątek ma wiele zalet, gdyż mieści się w nowym przytulnym domu z ogrodem.
Opiekę na dziećmi sprawują młode, prężne panie, także matki , których doświadczenie jest bardzo cenne.
Pani Magda, właścicielka- jest osobą o wysokiej kulturze osobistej!
Opinię o niej i innych Paniach wydaje codziennie moje zadowolone i rozśpiewane dziecko.
Żłobek poleciła mi inna mama i ja polecam go innym!
Nie ma jak przyjazne sąsiedztwo - to taka polska tradycja
mój komentarz w ogóle się nie ukazał za to dostałam info od właścicielki zarzucający mi kłamstwo
nie wiedziałam, że tu taka cenzura
ale widzę, że tu bez problemu mogę napisać co widziałam, więc opiszę jeszcze raz co sądzę o tym żłobku i dlaczego...
jakies dwa miesiace temu byłam odwiedzić sasiedni żłobek Krasnalki... przed wejsciem do Krasnalkow słyszałam gdzieś płacz małego dziecka..... wizyta w złobku zajeła mi jakies 20 min, po wyjściu nadal słyszałam płacz a właściwie wołanie o pomoc dziecka.... zaniepokoiło mnie to bo płacz był naprawde przerażliwy, rozglądałam się i z przerazeniem odkryłam ze płacz dobiega z wózka stojącego na balkonie żłobka Tęczowy zakątek... stanęłam przy bramce,żeby zadzwonić, bramka otwarta,podeszłam do drzwi, żadnego dzwonka więc pukam-nic.... to chywciłam za klamke-drzwi otwarte, dzieci krzycza... zawołałam i dopiero wtedy wychyliła sie jakas pani wiec poinformowalam ja ze na balkonie krzyczy dziecko... zdziwiona odpowiedziala "naprawde?"
wspolczuje temu dziecku , było wtedy naprawde zimno a ono biedne na balkonie w wozku krzyczalo
ja napewno bym dziecka tam nie posłała

nowy wątek
Moja ocena