Widok
Hamulce wg mnie zawiodly
Pare lat temu jechalem tramwajem takim czerwonym jak na zdjeciu i za blednikiem w kierunku Gdanska rozpedzil sie tramwaj,hamulce zawiodly i na wysokosci wiezienia tez doszlo do podobnej sytuacji jak wyzej,ale obeszlo sie bez obrazen wtedy chociaz szyby przednie wybite byly. ZKM pewnie kare za zly stan tramwaju zaplaci i odszkodowanie pasazerom
Nauczyliby się w końcu jeździć!!!!
Takie zdarzenie było tylko kwestią czasu, niestety większość motorniczych ( również kierowców autobusów) jeździ jak "IDIOCI". Nieraz podczas hamowania tramwaju, ludzie lecą na siebie, a zaraz po tym dają ostro gazu. Jestem pełen podziwu, że pasażerowie wytrzymują taką jazdę i nie puszczają przysłowiowego "pawia". Mam nadzieje że to zdarzenie będzie przestrogą dla kierowców i motorniczych i przestaną traktować pasażerów jak "worki z kartoflami" i nauczą się jeździć rozsądnie!!!!!!!!
kartofel
taki jesteś zirytowany "idioto"? jeżeli chcesz się dowiedzieć dlaczego tramwaje niekiedy szarpią przy hamowaniu i ruszaniu,że pasażerów rzuca na boki to na Abrahama jest zajezdnia i są mechanicy,którzy wytłumaczą o co chodzi, skoro jazda takim taborem jaki jest sprawia ci przykrość i głęboką irytacje to zainwestuj w rower!