Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Niezmiennie dobry salon wątek zamknięty Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu Trójmiasto.pl , od 4 lat...
mariannapl
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 listopada 2011

Bywało dobrze! wątek zamknięty Od wielu lat byłam klientka tego salonu,a raczej pani która kiedyś tam...
~Zuza
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 11 marca 2012

taki sobie salon wątek zamknięty A mnie zirytował Pani wpis, droga Pani Marianno W. Choćby dlatego , że każdy...
~Danuta
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 lutego 2012

niezmiennie dobry salon wątek zamknięty Witam serdecznie wszystkich użytkowników portalu Trójmiasto.pl , od 4 lat...
~marianna w.
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 listopada 2011

usługi jak zawsze na wysokim poziomie! wiedza to atut największy! wątek zamknięty korzystam z usług gabinetu od dwóch lat, po wielu nieudanych próbach...
~Joanna Flis
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 października 2011

Mój ulubiony salon! wątek zamknięty Od około 4 lat chodzę do salonu na regulację i hennę brwi wykonywaną przez...
~Elcia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2010

cudowne dłonie Pani Ani P. wątek zamknięty Pani Ania P. robi cudowną hennę! Polecam gorąco! Na pewno jeszcze nie raz...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 23 grudnia 2009

niezmiennie moj ulubiony gabinet wątek zamknięty JEstem stalym klientem, od czasu keidy powstal ten gabinet. Niezrownana...
~MAgda
-

dodano: 13 października 2009

kosmetyki bioline w gdańsku wątek zamknięty Kosmetyki bioline w gdansku! Gabinet znalazłam po marce biolaine ,...
~joanna Marksz
-

dodano: 22 września 2009

DZISIAJ BYLO EKSKLUZYWNIE wątek zamknięty Niedawno napisalam krytyczne uwagi , dzisiaj musze barzdo mocno pochwalic....
~joanna witt
-

dodano: 18 września 2009

....????!!!!! wątek zamknięty ...z polecenia znajomej, korzystam z różnych gabinetów tego typy , zawsze...
~Piotr
1

dodano: 26 lipca 2009

polecam gorąco wątek zamknięty Witam żona zrobiła mi niespodziankę jaką jest za zaproszenie do gabinetu na...
~Wiktor
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 23 listopada 2008

super wątek zamknięty naprawde gorąco polecam :)) panie sa bardzo mile i nie naciagaja na nic,a...
~ania
-

dodano: 18 sierpnia 2008

Ewa R. - opinia wątek zamknięty Drogie panie jeśli chcecie sensownie zadbać o siebie to oddajcie się w ręce...
~Ewa R.
-

dodano: 11 lipca 2008

zdecydowanie polecam wątek zamknięty korzystałam z porady pani kosmetolog, z zabiegu i kosmetyków Mary Cohr -...
~kasia
-

dodano: 4 czerwca 2008

omni - opinia wątek zamknięty Bardzo miły klimacik, ceny zabiegów przystepne, bez naciągnia na usługi ;)...
~omni
-

dodano: 17 stycznia 2008

Godny polecenia wątek zamknięty Wszystko na najwyższym poziomie. Chodzę do p.Ani (blondynki) i jestem bardzo...
~Agnieszka K.
-

dodano: 8 stycznia 2008

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Profesjonalne i miła obsługa+przyjazny klimat gabinetu+ wysokiej jakości...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 23 października 2007

fajny gabinet! wątek zamknięty Bardzo polecam zabiegi kosmetyczne-bardzo profesjonalne usługi i miła obsługa...
~grazyna
-

dodano: 6 października 2007

Irena Goraj - opinia wątek zamknięty przemiła i profesjonalna obsługa, panie doskonale przygotowane...
~Irena Goraj
-

dodano: 1 sierpnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
26

23

wątków