Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
spaghetti bolognese ! wątek zamknięty zamówiłam spaghetti bolognese i frytki , i dobrze że zamówiłam frytki bo bym...
~Kinga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 marca 2018

Placek po cygańsku wątek zamknięty Zamwówiłam placka po cygańsku i zaniemówiłam! Otrzymałam kilka małych...
~Kobieta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 grudnia 2017

Zoltan wątek zamknięty Zamawialem pizze u nich kilkanascie razy.ale od tego roku kicha na...
~Zoltan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 lipca 2017

Pyszne Pierogi i Pizza wątek zamknięty Dziś zamowilam pierogi widać że własnej roboty rozplywaja się w ustach,dzieci...
~Iwona
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 9 lipca 2017

nie polecam wątek zamknięty Zamawiałyśmy kilka razy z tej pizzeri jedzenie na dowóz. Kontakt z kierowcą...
~angelika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 czerwca 2017

nie polecam wątek zamknięty w ostatnim czasie kilkukrotnie się zawiodłem, pizza sucha, mało składników...
~Boguś
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 czerwca 2017

Tragedia niestety wątek zamknięty WIele lat posiłkowałem się w tej pizzerii i zawsze jedzenie było wyśmienite....
~Jacek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 maja 2017

Petarda wątek zamknięty Szybko, sprawnie jak zwykle przepysznie 😘 Makaron genialny!!! Jadłam...
~Szalona Wiolka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 kwietnia 2017

obrzydliwe wątek zamknięty Nie polecam Obrzydliwy barszcz czerwony Niejadalna zupa pomidorowa Pizza na...
~marzena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 25 stycznia 2017

La Sabarosa wątek zamknięty Żenada. Świat idzie do przodu, ludzie cenią sobie dobre pizzerie i o takich...
~dajcie spokój... odradzam
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 stycznia 2017

Jedzenie pycha polecam szybki dowóz wątek zamknięty Dowóz w ciągu 30 minut 7 km dalej, smak potrwa świeży i smaczny polecam....
~Krystian
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 września 2016

Tragedia wątek zamknięty Właśnie miałam nieprzyjemność korzystać z usług La Sabarosy. Po otrzymaniu...
~ja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2016

Masakra !!! wątek zamknięty Pizza po prostu z*******a ale tylko przy odbiorze własnym. .zamówiłam dziś na...
~asska901
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 czerwca 2016

Spalono gumiaste - TRAGEDIA!! wątek zamknięty Zamowienie do domu. Placek cyganski smakujacy i wygladajacy jak nalesnik w...
~km
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 maja 2016

Dobre jedzenie wątek zamknięty Zamówione jedzenie smaczne,świeże,ciepłe szybko dojechało.Kierowca uprzejmy .
~Wojciech
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2016

Super wątek zamknięty Super pizza dania też godne polecenia smacznie tanio i w dobrej cenie dostawa...
~klient
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 stycznia 2016

Tragedia wątek zamknięty Zamówiłam sobie pierogi na słodko z serem i cynamonem. Ugryzłam pieroga i...
~Justyna
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 stycznia 2016

Żenujace !!!!! wątek zamknięty Tragedia zaplacilam 70 zl za coś co jedzenia nie przypomina! !!! Posiadam...
~Lidia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 listopada 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

18

wątków