Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dr.Kijuć wątek zamknięty Dr.Kijuć to świetny lekarz wręcz bardzo Polecam go serdecznie
~anonim
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 grudnia 2017

ania - opinia wątek zamknięty nie polecam najgorszy ginekolog jakiego znam!!! bardzo przedmiotowo...
~ania
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 marca 2008

Byłam przerażona opiniami na forum wątek zamknięty Jestem po pierwszej wizycie u dr-a i jestem pozytywnie zaskoczona. Do tej...
~Iza
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 lutego 2015

cudowny doktor wątek zamknięty Polecam jaknajbardziej!!!!!!!! Doktor przyjmuje teraz w Medicover w Gdańsku....
~Monika
2

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 stycznia 2009

Dr. Kijuć?! ODRADZAM wątek zamknięty Doktor przepisał mi złe tabletki, nie robiąc mi wczesniej badań hormonalnych,...
~Agnieszka
2

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 29 listopada 2013

NIE!NIE!NIE! wątek zamknięty Trafilam do tego lekarza ,gdyz pilnie potrzebowalam pomocy, sytacja...
~Pacjentka
-

dodano: 23 listopada 2013

Świetny lekarz wątek zamknięty Jestem w 4 m-cu ciąży pod okiem dr. Wiesława Kijuć. Jedynie mogę wypowiadać...
~Iwona z Zaspy
1

dodano: 22 marca 2013

DOBRY SPECJALISTA!!!! wątek zamknięty Ja nie mam mu nic do zarzucenia. Leczył mnie przez 5 lat.Gdy zaistniała...
~Monika
5

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 stycznia 2008

polecam... UNIKAĆ i OMIJAĆ Z DALEKA wątek zamknięty trafiłam do tego lekarza na badanie kontrolne po 3-miesięcznej kuracji...
~AM
7

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 maja 2011

Badzo polecam doktora wątek zamknięty Byłam dziś pierwszy raz u Doktora. Zani poszłam na wizytę czytałam opinie na...
~Urszula
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 października 2011

ZŁY LEKARZ!!!!! wątek zamknięty Nie polecam nikomu tego lekarza.Jest gruboskórny i zachowuje się jakby...
~pacjentka
2

dodano: 15 marca 2011

nigdy więcej! wątek zamknięty Byłam niestety dwa razy u dr Kijucia. O 2 razy za dużo. Szkoda czasu i...
effka
-

dodano: 15 marca 2011

odradzam! wątek zamknięty prowadzil przez jakis czas moja ciaze, ale jesli na kazdej wizycie mnie...
~pikku
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 9 września 2009

absolutnie NIE POLECAM! wątek zamknięty Nie polecam nikomu tego lekarza. Podczas wizyty nie słucha co się do niego...
~beti
-

dodano: 30 maja 2009

Super lekarz wątek zamknięty UWIELBIAM TEGO LEKARZA I CIESZE SIE ZE JEST TERAZ NA UJESCISKU BO MAM BLISKO...
~wioletta
-

dodano: 12 maja 2009

Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :) wątek zamknięty Bardzo dobry lekarz. Polecam jak najbardziej :)
~annie
-

dodano: 15 kwietnia 2009

Nie polecam wątek zamknięty Zdecydowanie nie polecam tego lekarza, również posiadam abonament wykupiony...
~puma
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 26 września 2008

KR - opinia wątek zamknięty Absolutnie wszystkim odradzam. Nic szczegolnego nie wnosi a wizyta u niego to...
~KR
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 9 maja 2008

NIE POLECAM!!! wątek zamknięty Miałam styczność z tym lekarzem w szpitalu Swissmed dnia 31.03.2007r. gdzie...
~mama
-

ostatnia odp. 18 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

19

wątków