Widok

m - opinia

- panie sekretarki przez telefon wprowadzają w błąd jeśli chodzi o cenę - przez telefon dowiedziałam się, że zapłace max 1500 a na miejscu okazalo się 2000 - rozrzut dosyc spory :/
- grupy podobno są podzielone wg wieku - moja miała składać sie z osób dorosłych, jednak po rozpoczęciu zajęć okazało się, ze jakimś dziwnym trafem znalazły się w niej chichoczące, rozpraszające gimnazjalistki
- teraz trochę pozytywniej: lektorzy profesjonalni, podejście i kontakt z uczniem jak najbardziej na TAK
- program i poziom nauczania sensowny - nauczyłam się w ciągu pół roku dosyć sporo
jednak po zakończeniu roku akademickiego nie będę kontynuować nauki w tej szkole
Moja ocena
EMPiK School Gdańsk kategoria: Szkoły językowe
obsługa: 3

oferta: -

poziom nauczania: 5

wyposażenie: 4

przystępność cen: 2

ocena ogólna: -

3.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jeżeli chodzi o podawanie ceny przez telefon to zawsze zaznaczamy, że najlepiej jest, gdy osoba zainteresowana przyjdzie do szkoły, gdzie zostanie podana dokładna cena za kurs. W szkole posiadamy różne formy płatności, rabaty i promocje, w związku z tym cenę przez telefon podajemy "w granicach" ponieważ nie chcemy klienta wprowadzić w błąd. Zapraszamy do sekretariatu w celu wyjaśnienia nieporozumienia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry