Widok

....!!!

Knajpa mała powierzchniowo, muzyka oklepana, w toaletach unosi się zapach pleśniejących ścian. Dj puszcza największe oklepane hity danych kapel, zapominając o reszcie dyskografii. Ileż mozna słuchać tych samych kawałków w kolejnej knajpie? Za barem Pan obsługujący, często stara się nie wydawać reszty, nie wiem, czy robi to celowo, czy rzeczywiście zapomina. Nie wiem skąd tyle entuzjazmu? .....
Moja ocena
Forteczna kategoria: Puby
obsługa: 2

menu: -

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 4

3.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Szanowny Panie Rozczarowany.

Bardzo dziękujemy za bardzo pouczający i mądry wpis, ale musimy Pana znowu rozczarować... Zapomniał Pan dodać jeszcze, że: drzwi wejściowe do Klubu skrzypią, na prawej ścianie, w lewym oknie, w lewym górnym rogu jest pajęczyna, wsunięty stolik naprzeciwko baru lekko się buja, a Dj danego wieczoru na danej imprezie, na której mieliśmy zaszczyt Pana gościć, miał niewyprasowane spodnie "dzwony"... Bardzo przepraszamy za wszystkie byłe, obecne, a nawet przyszłe niedociągnięcia ze strony Klubu (za te ostatnie najbardziej).

Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w poszukiwaniach idealnej "knajpy"- organizator, właściciel i wszyscy przyjaciele "Fortecznej".
Ojj zero pokory Panie Organizatorze....Widać ,że ciężko przyjmuje Pan jakiekolwiek słowa krytyki....cóż, prawda w oczy kole...A może jednak warto zastanowić się nad tymi uwagami i to poprawić ,myślę ,że lepszy będzie efekt ,niż takie pseudo--błyskotliwo-inteligentne odpowiedzi...
Pokory!? Wobec czego i kogo - nie podoba się Tobie impreza to ok, opinia wysłana, przychodzić nie musisz i nie sądze żeby ktoś kto specjalnie konstruuje pewną formułę zabawy musiał się się kożyć przed tak wielce "pseudo--błyskotliwo-inteligentną" krytyką, ergo chcesz być to bądź, jeśli nie to nikt nie będzie rozpaczał z powodu Twej absencji.

Pozdrowienia dla "Joaan" :)
do góry