Widok

?

Witam.
Mam pytanie do wszystkich.Czy ktoś może wie gdzie jest Grzegorz Pilichowski?Gdzie uczy?W jakiej szkole?Wszyscy moi znajomi i mój brat chodził do Niego do Euromoto i wszyscy zdali.Ja próbowałam się zapisać i nawet z Nim rozmawiałam...niestety nr telefonu jest wciąż niedostępny i z tego co wiem nie uczy już w Euromoto.Próbowałam Go odnaleźć ale niestety.Ja nie nadaje się na kierowcę ale do Niego bym poszła.Niestety nie potrafię Go odnaleźć.Czy ktoś może mi pomóc?
Z góry dziękuję
M
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 6

wyposażenie: 6

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

witam Grzesiek jest za granicą może kiedyś wróci,ale pewnie ktoś jest u nas w stanie go zastąpić jak będzie potrzeba pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Grzesiek

Witam
Moja przygoda z prawkiem rozpoczela sie pare lat temu.Do dzis nie mam prawka a mysle ze przyczynil sie do tego wlasnie pan G.Dla mnie to czlowiek ktory nie nadaje sie zupelnie do tego co robi.Nie ma cierpliwosci a jego poglady sa wrecz faszystowskie rodem z sredniowiecza.Wszystko bylo dobrze dopoki zgadzalem sie z nim.Za potracenie slupka na placu kolejna godzine spedzilem polerujac slady na aucie ktore - ponoc - byly od tego potracenia.Tu cytat - czlowieku slupek?To mogl byc czlowiek!...
Nastepnego dnia odmowilem czyszczenia auta (bo delikatnie dotchnalem slupka ze zdenerwowania)za co zostalem wyrzucony (a zaplacilem za jazdy) i z buta musialem wracac do domu - 2 godziny...
(-15st.zima).
Calej sprawy niezglaszalem bo wiem jak to jest w tym biznesie...
Ciesze sie ze juz nie uczy.I moze to co napisalem przyczyni sie wreszcie do obalenia mitu o niezastapionych instruktorach...Wiec droga Marto mysle ze kazdy instruktor bedzie lepszy od niego...
Pozdrawiam
Anonim
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,

niestety nie wiem, gdzie można teraz złapać Pana Grzesia, może wujek Google pomoże.

Przy okazji, ja akurat mam bardzo dobre zdanie o Panu Grzesiu i zawsze wszystkim znajomym polecam jego właśnie. Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem, a kiedy zaczęłam jeździć sama, jeździłam pewnie i bez strachu.

Sądzę, że to skuteczność w nauczaniu określa instruktora.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hm, uwaga instruktora była idealnie trafna. Nie chciałbym żeby na świecie żyli tylko mili instruktorzy i ludzie którzy w każdym momencie mogą we mnie wjechać. TAK, ten słupek mógł być moim samochodem, lub wózkiem z dzieckiem. Więc lekceważenie uwag instruktora nie dobrze świadczy o ów Anonimie.
Zresztą błagam, kto może użyć zdania typu: "faszystowskie rodem z średniowiecza" (makes perfect sense!!)

Nie sugerujcie się Anonimem, Grzegorz Pilichowski dobrym instruktorem był.

Polecam Euromoto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anonimie,
a gdybys swoim wlasnym autem potracil slupek, to tez bys nie ruszyl swojego zacnego zadka, zeby wypolerowac slady? Korona, mam nadzieje, ze by Ci przy tej czynnosci z glowy by nie spadla?
Podstawowymi zasadami osobistej kultury sa przeprosiny i naprawa wlasnych bledow..
Kolejna zlota zasada to wykonywac polecenia instruktora: auto jest jego i bierze pelna odpowiedzialnosc za sprzet jak i za to, co uczniowie wyprawiaja za kierownica. Sama jestem nauczycielka i jesli ktos nie wykonuje moich polecen - musi opuscic sale. Trudno.

Jesli chodzi o Grzesia - cale szczescie, ze mi go polecono - inaczej nie wiem ile razy bym jeszcze bezskutecznie zdawala egzamin na prawko.. Poprzedni instruktor nie nauczyl mnie nic: przyszlam do Grzeska zielona i spanikowana po 3 niezdanych egzaminach. Myslalam, ze jestem dosc beznadziejnym przypadkiem, a dzieki fachowym instruktazom i cierpliwosci Grzesia, zdalam w koncu egzamin! Jestem bardzo wdzieczna i polecam Euromoto kazdemu :))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Drogi anonime!
Jestes po prostu zalosny.Nie wiem kim jestes ale biorac pod uwage to ze doskonale znam Grzeska i skoro posunal sie do tego - jak piszesz - to z gory zakladam ze musisz byc po prostu skonczonym DEBILEM!
Ja tez ucze ludzi i stwierdzam ze te czasy w ktorych przyszlo nam - jak sadze ludziom normalnym-zyc-jest coraz ciezej bo trafiamy na sciane w postaci takiego wlasnie DEBILIZMU!
Pozdrawiam
Ps.Troche odwagi podaj namiary do siebie a napewno cala sprawe da sie wyjasnic przyjemniaczku.:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marto polecam Ci pana Janusza z Euromoto. Anioł nie człowiek! Jest profesjonalistą w tym co robi i z pewnością będziesz zadowolona z jazdy z nim!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry