Widok

(...)

Miś-Gum Temat dostępny też na forum:
Broń was Panie Boże przed tym mechanikiem.Niesłowny . Ceny na części z 200% marżą,t.Za tarczę hamulcową bosha zażyczył sobie 280 zł/szt która w sklepie kosztuje 120 zł Nie ma w ogóle pojęcia o tym co robi a za swoją pracę liczy jak by był co najmniej mechanikiem Kubicy,niestety poza umiejętnością zdjęcia koła nie potrafi nic więcej,no jest również mistrzem wyimaginowanych problemów aby tylko podbić cenę.Np.jeździ po jakiś wymyślony klucz (za 300 zł) który jest mu rzekomo potrzebny do odkręcenia łożyska aż do Gdańska, chociaż żeby je zdjąć żaden klucz jest nie potrzebny,no ale głupi klient zapłaci.Od 4 dni samochód stoi na jego warsztacie a on się zastanawia jak wymienić łożysko w kole,bo niestety niema pojęcia jak się do tego zabrać,codziennie ma jakieś wytłumaczenie na swoje nieróbstwo .Podejmuje się prac o których niema pojęcia .W moim przypadku sprawa skończy się w sądzie.
(...)

wypowiedź zmoderowana ( 2011-05-04 15:49:37)

Moja ocena
Miś-Gum kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: -

asortyment: -

jakość usług: -

terminowość: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odpowiedź obiektu:

Pozostaje mi jedynie jako właścicielowi firmy przeprosić za niezrównoważonego Pana, przez którego zmuszony byłem dwukrotnie do wezwania Policji.
Obelgi i oskarżenia rzucane pod moim adresem przez człowieka, który pod wpływem alkoholu wygraża się i dewastuje własny samochód, próbując udowodnić moją niewiedzę mówią same za siebie(łożysko z piasty koła wypychał własnymi śrubami od koła niszcząc w nich gwint oraz pozostawiając trwałe odciski na piaście.)
Co do ceny produktów to gdyby mnie słuchał a nie obmyślał plan jak by tu nie zapłacić z naprawę własnego auta, to dotarło by do niego że cena 280zł to koszt kompletu tarcz a nie za sztukę, Rabat który otrzymał na usługi w momencie wymiany niemalże całego zawieszenia okazał się zbyt mały, skoro już od samego początku planował jak tu wymigać się od zapłaty.
Na szczęście moja uczciwość w stosunku do każdego klienta pozwala mi spać spokojnie, wiedząc że naciągacz nagrywał każdą rozmowę telefoniczną licząc na moje potkniecie, wykonywane obowiązki wykonywałem z należytą starannością.
PS. Szkoda, że wszystkie słowa rzucane przez Pana to nigdy nie mające miejsca fakty, przez co jestem pewien, że do sprawy sądowej nigdy nie dojdzie a ja nie odzyskam pieniędzy za mój stracony czas.

wypowiedź zmoderowana (obiekt z panelu, 2011-05-04 15:49:37)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry