Widok
..
Cała kadra calypso jest ok fajni pozytywni ludzie.
Nowe szefostwo natomiast to jakieś ..... wprowadzili sobie śmieszne zasady kiedy to można a kiedy nie można karnetu wykupić. Korzystałem rok (ze względu na lokalizacje), ale stwierdzam, że to pierdole wole już w korkach postać niż ktoś ma mi narzucać swoją debilna polityke.
Nowe szefostwo natomiast to jakieś ..... wprowadzili sobie śmieszne zasady kiedy to można a kiedy nie można karnetu wykupić. Korzystałem rok (ze względu na lokalizacje), ale stwierdzam, że to pierdole wole już w korkach postać niż ktoś ma mi narzucać swoją debilna polityke.
wypowiedź zmoderowana ( 2012-02-06 09:28:54)
Moja ocena
Fitness Klub Zdrofit
kategoria: Siłownie i fitness kluby
obsługa: 6
oferta: 1
wyposażenie: 2
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 4
3.3
* maksymalna ocena 6
popieram w calosi wypowiedz przedmowcy debilizm to i tak za slabe slowo ale fakt jest faktem takie warunki jak sa tera w calipso to jakas farsa no coz jak ktos nie szanuje klienta on nie bedzie szanowal wlasciciela szkoda ze ludzie sie nie zbuntuja i oleja ta silownie koles by z torbami poszedl moze by wtedy dotarlo do lba ze nie tedy droga !!!! KLIENT NASZ PAN !! trzeba sobie co nieco przypomniec z marketingu jesli wie wlascisiel i menadzer co to takiego
zamiast oczerniać Calypso prosze się dokładnie dowiedzieć nikt tamniczego oczywiście nie narzuca dokładnie jest umowa lecz dla osob aktywnie chodzących i jest tańszy karnet o 34 zł ale co miesiac jest pobierana opłata ale jesli niechcesz takiej umowy podpisac niema przymusu prosze niegadać głópot skoro niedoinformowane są osoby ja równiez po przeczytaniu takich durnych opini niemiałam ochoty chodzic lecz jak to było tu napisane szefostwo ja pozwole sobie powiedziec ze taki debil który tu to napisał niech idzie do lekarza bo dosc ze ma słaby mózg to jeszcze niedosłyszy lub ma kulawe nogi bo dojsc niemoze by dokładnie popisac na forum o prawdzie powodzenia dla ludzi którzy chca isc do calypsoo ja polecam gorąco chodze od lutego i jestem zadowolona