Widok
...
Zadzwoniłam po sprawdzeniu cen w kilku firmach. Cena 79 zł za samochód i 2 osoby do noszenia. Przy zamówieniu okazało się, że pan poprzednio się pomylił i koszt za godzinę wynosi 97 zł. Ale to nic. Zdecydowałam, że mimo wszystko korzystam. Przyjechało 3 miłych panów, dość sprawnie załadowali na samochód spore mieszkanie. Mili choć palący i z całą pewnością nowicjusze w branży. Wieziemy, rozpakowujemy. Na koniec okazuje się, że do ceny doliczyć trzeba 50 zł za dojazd a do godzin przeprowadzki 1,5 godziny za dojazd i powrót. No i że żadnej faktury panowie wystawić nie mogą.
Telefonuję do szefa. Pan oczywiście fakturę wystawić może, ale doliczy 23 procentowy vat i fakturę wyśle za kilka dni. Poza tym jest już po pracy i nie ma czasu dyskutować o nieścisłościach oferty. Mój problem, że nie sprawdziłam wiarygodności firmy wcześniej.
Po awanturze i rzucaniu słuchawką przez szefa, ostatecznie zostaję przeproszona i rozliczam się wg stawki ustalonej przy zamówieniu.
Wnioski: CWANIAK ZATRUDNIAJĄCY NIELEGALNIE przypadkowe osoby. Żerujący na stresie ludzi już korzystających z usługi - pewnie większość w momencie krytycznym po prostu płaci.
TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA I OSTRZEGAĆ ZNAJOMYCH!!!!!
Telefonuję do szefa. Pan oczywiście fakturę wystawić może, ale doliczy 23 procentowy vat i fakturę wyśle za kilka dni. Poza tym jest już po pracy i nie ma czasu dyskutować o nieścisłościach oferty. Mój problem, że nie sprawdziłam wiarygodności firmy wcześniej.
Po awanturze i rzucaniu słuchawką przez szefa, ostatecznie zostaję przeproszona i rozliczam się wg stawki ustalonej przy zamówieniu.
Wnioski: CWANIAK ZATRUDNIAJĄCY NIELEGALNIE przypadkowe osoby. Żerujący na stresie ludzi już korzystających z usługi - pewnie większość w momencie krytycznym po prostu płaci.
TRZYMAĆ SIĘ Z DALEKA I OSTRZEGAĆ ZNAJOMYCH!!!!!
Moja ocena
Ababritish Trójmiasto
kategoria: Przeprowadzki
obsługa: 1
czas realizacji: 1
jakość usług: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6