Widok
.................
Obecnie uczęszczam do drugiej klasy gim. nr 11. Uważam, że inni nie uczciwie oceniają tą szkołę i mówią, ze ona jest taka straszna i jest tu sama patologia. Owszem na początku za nim wybrałam tą szkołę też tak myślałam, ale to nie jest prawda. Ludzie powinni zastanowić się co piszą. Szkoła jak szkoła w każdej jest tak samo. Na każdym holu są kamery, więc bijatyk nie ma ! Większość nauczycieli jest na prawdę w porządku. A rzeczy na kłódkę w każdej szkole są zamykane, no chyba, że chcesz aby ukradziono ci buty oraz kurtkę. Sale są dobrze wyposażone, jest sklepik oraz wiele innych ciekawych miejsce w tej szkole. Tak w ogóle w gim.11 nie ma sal jak np. 204, a ni pani w..
więc jeżeli chcecie się wypowiadać na tematy tej szkoły to dowiedźcie się o niej tyle dużo, żebyście mogli ją oceniać, ponieważ ona w cale nie jest taka zła, jak wszyscy myślą.
więc jeżeli chcecie się wypowiadać na tematy tej szkoły to dowiedźcie się o niej tyle dużo, żebyście mogli ją oceniać, ponieważ ona w cale nie jest taka zła, jak wszyscy myślą.
Moja ocena
Szkoła Podstawowa nr 72
kategoria:
poziom nauczania: 3
wyposażenie: 3
bezpieczeństwo: 3
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6