Widok

(..)

Przyszedłem na rzekomy turniej z nagrodami.....sam turniej prowadził się bardzo ślamazarnie,wręcz musiałem organizatorom pomagać bo nie wiedzieli jak go przeprowadzić. Po wygranym PODKREŚLAM WYGRANYM PRZEZE MNIE turnieju okazało się że, nagród nie będzie. Najpierw robią szał pał że turniej z nagrodami itp. A chodzi tylko i wyłącznie o promocję sklepu bez jakiegokolwiek wkładu pieniężnego,jak to tak można człowieka oszukać ?

Co do samych cen to też są z kosmosu. Niektóre sztuki długo po premierze są strasznie drogie. Nie polecam
Moja ocena
TrueGamer kategoria: Konsole i gry
obsługa: -

oferta: -

promocje: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Synek chyba ci się sklepy pomyliły przestań z siebie robić idiotę gdzie się da, ogarnij się.
Byłem na turnieju wygrał go mój kolega Oskar na pewno nie ty.

Nie wiem czy to kolejna akcja konkurencji czy jak ale przestań zażywać te specyfiki albo bierz połowę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do cen z kosmosu to się zgadzam-20zł za oryginalną grę to naprawdę kosmos.
Co do turnieju itp to jakoś nie widziałem żebyś na nim był a co dopiero wygrał. A jeżeli masz pretensje do innego sklepu to idź tam i wyjaśnij to, bo jak narazie to się tylko ośmieszasz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jaka kpina w ogólę co to ma być ?
Brawo dla konkurencji lub oszustów którym nudzi się w domu.
Ciekawe jak to możliwe że byłeś na otwarciu i turnieju sklepu skoro było to 20.04 a opinię wystawiłeś 19.04.13 ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry