Widok
:)
Korzystam z usług Pana Adama od ok 1,5 roku i nie zamierzam szukać innego dentysty pomimo, iż obecnie mam spory kawałek do przejechania :) Od pierwszego spotkania ujął mnie precyzją działania, kompleksowym podejściem do leczenia (na pierwszej wizycie szczegółowo opracował i odmówił ze mną plan leczenia, zlecił zdjęcie panoramiczne etc.). Na dzień dzisiejszy mam skorygowane błędy, które powstały w wyniku pracy innych dentystów (łącznie z korektą ustawienia zgryzu). Ząbki mam prześliczne :)
A jesli chodzi o względy techniczne: sprzęt w gabinecie jest najwyższej klasy, leczenie z klucza przy udziale środków znieczulających, uśmiechnięci pracownicy...a to co dla mnie było mega ważne: przyjmowana jestem bez poślizgów czasowych - z uśmiechem i TU słuchają pacjenta dbając o pełen komfort :) (kiedyś na fotelu dostałam nawet kocyk bo mi było zimno haha)
Gorąco polecam tego specjalistę :) znajomi, których wysłałam do Pana Adama też nie wyobrażają sobie zmiany dentysty :)
A jesli chodzi o względy techniczne: sprzęt w gabinecie jest najwyższej klasy, leczenie z klucza przy udziale środków znieczulających, uśmiechnięci pracownicy...a to co dla mnie było mega ważne: przyjmowana jestem bez poślizgów czasowych - z uśmiechem i TU słuchają pacjenta dbając o pełen komfort :) (kiedyś na fotelu dostałam nawet kocyk bo mi było zimno haha)
Gorąco polecam tego specjalistę :) znajomi, których wysłałam do Pana Adama też nie wyobrażają sobie zmiany dentysty :)
Moja ocena
Dentineo
kategoria: Stomatolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
wyposażenie: 6
czas oczekiwania: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: -
5.8
* maksymalna ocena 6