Z firmy korzystałam 2 lata temu,ale do dziś mi słabo na samą myśl.Wiedział że komputer jest problematyczny(sprowadzany ze USA) i od razu pytałam,czy firma będzie miała dostęp do części. Zapewniono mnie że tak i komputer zostanie naprawiony w ciągu 3 dni.NAPRAWA TRWAŁA 3 MIESIĄCE !!!!Do serwisu jeździłam co dwa dni i za każdym razem odsyłano mnie z kwitkiem.Kiedy poprosiłam o zwrot sprzętu usłyszałam,że właśnie ktoś nad nim pracuje na zapleczu i ponieważ rozłożony jest na części nie mogą go wydać.Po kilku kolejnych tygodniach bezskutecznej prób odzyskania, zagroziłam wezwaniem policji i zgloszeniem przywłączenia mienia.Usłyszałam,że komputer jest w innej siedzibie i go nie wydadzą.Jakimś cudem udało mi się wymusić komputer zastępczy i tu kolejna ciekawostka!!!TO BYŁ PRYWAYNY KOMPUTER ODDANY DO TEGO SERWISU ZE WSZYSTKMI DANYMI WŁAŚCICIELKI LAPTOPA. Ciekawe kto korzystał z mojego???Po wielu przejściach odzyskałam komputer z którego zostały usunięte "elektroniczne panele" dodatkowych klawiszy funkcyjnych,2 wejścia do USB i pewnie inne o których nie wiem. Oczywiście nie poinformowa no mnie o tym. Ponadto sformatowano mi dysk a postawienie systemu to już osobna, dodatkowo platna usługa!

wypowiedź zmoderowana ( 2015-03-09 14:52:25)