Widok

(...)

uwaga (...) używają serwisów takich ja ceneo do pozycjonowania sklepu przez podawanie zaniżonej ceny towaru, potem przysyłają inny model niż zamówiony (o niższej wartości rynkowej), po reklamacji niezgodności towaru z zamówieniem w odpowiedzi odpisali, że będzie wymiana na zgodny z zamówieniem, po ponad tygodniu przysłali kuriera, kurier dostarczył im towar (szczęśliwie można śledzić przesyłki), a oni piszą, że czekają na kuriera i jak dojdzie to zwrócą pieniądze, bo nie mają rzekomo takiego modelu, choć nadal jest w ofercie sklepu na stronie tyle że w innej (wyższej) cenie, nikt nie odbiera tam telefonu, proponuję zadzwonić przed złożeniem zamówienia: tak będzie wyglądała obsługa ew. reklamacji, posprzedażna albo serwisowa, po kilku mailach zadzwonili raz z numeru na który nie da się oddzwonić, ale natychmiast przerwali połączenie jak usłyszeli, że chcę nagrać rozmowę - czego się obawiali, skoro to taki uczciwy "zaufany" sklep ?: absolutna katastrofa, brak profesjonalizmu i jeszcze krętactwo, omijać szerokim łukiem

wypowiedź zmoderowana ( 2016-01-29 10:19:28)

Moja ocena
NET-S kategoria: Laptopy
obsługa: 1

oferta: -

promocje: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
racja, racja, potwierdzam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1