Widok

...

City Taxi Gdańsk Temat dostępny też na forum:
Zamówiłem taxówkę w niedzielę wieczorem. Wszystko było w porządku do momentu, kiedy kierowca dzwoniąc do mnie przed kursem zapytał dokąd będzie kurs. Kiedy dowiedział się, że kurs będzie krótki w głosie kierowcy było słychać niezadowolenie. Przyjechał na czas jednak kiedy wsiedliśmy włączył taxometr i nie wbił rabatu. Przez całą drogę( na szczęście krótką) nie odezwał się ani słowem. Na końcu kursu poprosił o kwotę z taxometru i podarł paragon. Następnego dnia napisałem skargę na email podany na stronie firmy i .... minęły 2 miesiące i cisza. Żadnej odpowiedzi. Gratulacje citydrivers taxi. Dzięki takim kierowcom tracicie klientów a dzięki olewaniu skarg traficie dobrą opinie.
Moja ocena
City Taxi Gdańsk kategoria: Taxi
obsługa: 1

jakość usług: 1

czas oczekiwania: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam pytanko do Ciebie Łukaszu czy Ty masz jaja? Co się dzieje z tymi dzisiejszymi facecikami??? Trzeba zabawiać go rozmowa bo inaczej niezadowolony pisze skargę a później jeszcze się obraza bo nie dostał chłopczyk odpowiedzi.....a napisał skargę bo z tego co wnioskuję kierowca taksówki nie mial głośniku niczym miód i cukiereczek.Nie do wiary co za ludzie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry