Widok

...

Bardzo uprzejmie proszę o opinie na temat developera oraz o domkach na Osiedlu Zielony Zakątek, czy wszystko z nimi w porządku oraz czy domy nie są zalewane przez wodę. Chcę kupić domek i zależy mi na opinii ludzi, którzy już tam mieszkają.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tym osiedlu napewno jest kanalizacja deszczową jak też drenaże więc o wodę nie ma co się bać. Domki wykonane jak to u dewelopera według projektu wiadomo zależy od ekipy jedne bardziej inne mniej dokładnie. A co do samego miejsca to myślę że bardzo fajne bo z tego co wiem osiedle raczej się już nie rozrośnie a dookoła pola i zieleń blisko szkoła szkoda tylko że droga do lotniczej jest prywatną i może zostać poprostu zaorana...
Ja mam mieszkanie na zielonym zakątku i sądzę że wszystko jest ok oprócz tynków a tak jakiś dużych poprawek nie miałem,kanalizacja jest drenaż też jedynie to droga tak jak przedmówca napisał

nie domek a mieszkanie chcesz kupić
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A odbiory u chmary sa w terminie i ze wszystkimi mediami?

tak na odbiory media przynosi w teczce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.

do góry