Widok
...
Mieszkam na osiedlu przy C.H.Alfa, wiec jestem czestym gosciem tego centrum handlowego. Gdy nachodzi mnie ochota na zmiane wizerunku to wchodzę do salonu fryzjerskiego i jesli jest tylko wolny fryzjer siadam na fotel. W salonie "Dorota" strzygłam włosy 3 razy. U trzech innych osób. Dwa strzyżenia były udane. Jedno... rozpaczliwe. Ceny bardzo wysokie! wczesniej za strzyzenie zaplaciłam tam 60 zł teraz 85 zł.
Nigdy nie zaproponowano mi tam czegoś do picia co mnie drazniło bo wszytkie klientki sączyły kawkę. I tak odmówiłabym ale sam fakt, że taktowali mnie jak klientke drugiej kategorii. A przeciez za usługi płace tyle samo !Przyznam że wolałam salon "Dorota" na pietrze... było bardziej spokojnie, a klienci gapiący się w szyby poprostu drażnią.
Mimo wszystko napewno kiedyś jeszcze tam zajrzę :)
Nigdy nie zaproponowano mi tam czegoś do picia co mnie drazniło bo wszytkie klientki sączyły kawkę. I tak odmówiłabym ale sam fakt, że taktowali mnie jak klientke drugiej kategorii. A przeciez za usługi płace tyle samo !Przyznam że wolałam salon "Dorota" na pietrze... było bardziej spokojnie, a klienci gapiący się w szyby poprostu drażnią.
Mimo wszystko napewno kiedyś jeszcze tam zajrzę :)
Moja ocena
* maksymalna ocena 6