Widok
~anonim 87.207.248.*, każda informacja może być półprawdą, nawet twoja bo w międzyczasie zmienią cenę...to czepianie się. Byłem w lipiec/sierpień 2018 r. płaciłem za czajnik, suszarkę do bielizny i telewizor i tak udzielałem informacji jak pytano, a co się okazało turnus po mnie miał za darmo czajnik w pokoju i suszarkę co powiesz ~anonim 87.207.248.*można tylko napisać że jak ja byłem to było tak czy tak ...a nie że teraz jest tak....a i jeszcze jedno sprawdź czy poprawnie wszystko napisałem:)
Kochani zostało nam tydzień do turnusu więc po co te hejty, dogryzanie komuś, że się ktoś pomylił i takie tam...
Mamy mieć ze sobą optistyczne nastawienie, jeżeli tutaj juz są jakieś kłótnie to co będzie w almie...
Pozdrawiam Was ciepło, mam nadzieje ze wytrzymamy ze sobą te trzy tygodnie w miłym towarzystwie.. :) :)
Mamy mieć ze sobą optistyczne nastawienie, jeżeli tutaj juz są jakieś kłótnie to co będzie w almie...
Pozdrawiam Was ciepło, mam nadzieje ze wytrzymamy ze sobą te trzy tygodnie w miłym towarzystwie.. :) :)