Widok
100 % gwarncja zdania egz. państowego
Bez dwóch zdań ADJ jest najlepszą szkołą w Trójmieście. Instruktorzy bardzo profesjonalnie przeprowadzają kurs. Potrafią perfekcyjne nauczyć jazdy samochodem wszystkich tych którzy zdecydują się ukończyć kurs (wiek kursanta nie ma znaczenia). Do każdej osoby podchodzą indywidualnie gdyż są najlepszy w tym co robią. Przez 15 lat nigdy nie miałam czasu by zacząć kurs, po namowie koleżanki zapisałam się do ADJ bez wiary że zdam egz. państwowy bo przecież w tym wieku to nie możliwe. Instruktorzy ADJ za wszelką cenę udowadniali mi że wiek nie tu znaczenia i nauczą mnie jazdy samochodem i tak się stało. Od wczoraj mam prawko (za drugim podejściem ) w co do dziś nie mogę uwierzyć. Z ręką na sercu gorąco polecam ADJ, kursanci bardzo szybko zdobywają prawko więc … nie zastanawiajcie się długo tylko się zapisujcie jeśli wam zależy na fachowym przygotowaniu do egzaminu… Pozdrawiam Wielki szacuj i podziękowania dla instruktorów ADJ zwłaszcza dla Macieja a i tobie Marku bardzo dziękuję. Życzę wam abyście osiągnęli najlepsze wyniki w trójmieście a co za tym idzie mieli jak najwięcej potencjalnych klientów.
Moja ocena
Akademia Dobrej Jazdy
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6