Dla mnie to troche nie uczciwe.....faceci to za takie cos placa, a tu laski chca faceta do towarzystwa i proponuja mu tylko darmowe zarcie....jaki w tym interes....tyle wymagan, a co one daja w zamian? darmowe jedzenie...phiii.....troche szacunku prosze:P
A tak serio to, przy waszych zalozeniach, szukanie sobie facetow na forum jest zalosne....
"Szukamy boskich chłopaków, których wszyscy będą nam zazdrościć" - Pycha!!!!
Rozumiem ze Panie nie lubia, JUZ nie lubia psychologi, bo pewnie je ktos okreslil odpowiednio;)
"generalnie nie zajmuję się szukaniem przyjaciół w internecie, bo zwyczajnie nie potrafię się porozumieć z kimś kogo nie znam..." - Czyli to jednak ma byc "facet do towarzystwa" na jeden wieczor, a co gorsza ty sie z nim nie porozumiesz....wogule jezeli nie umiesz sie porozumiec i nie szukasz przyjaciol w necie, to dlaczego szukasz kogos na taka impreze wlasnie w necie? Chcesz isc na impreze z kims z kim sie nie porozumiesz? to ma byc dla ciebie tlo? Chyba ktos zapomnial dodac to wymagan: ma sie usmiechac, potakiwac i nic nie mowic
A te Twoje problemy z porozumieniem sie to latwo mozna wytlumaczyc...w necie po prostu widac jakie kto ma wnetrze....no ale chyba wasze wnetrze widac takze bardzo dobrze w realku, wkoncu tutaj szukacie sobie facetow ;)
"Gdybyśmy miały mniej niż 172 i 174 cm wzrostu zapewniam, że nie byłby dla nas istotny wzrost samca. Waga 60 kg jest chyba najbardziej prawidłowa przy tym wzroście, więc nie ma w tym nic dziwnego. A wymiarów niestety nie znam (mam się wstydzić?)"
Ta....jestescie blondynkami z niebieskimi oczami, dlugimi nogami i jedrnym C
lol
wzrost samca...hmm...patrzycie tez w zeby, na kopyta i pod ogon....? :D
"także nie trafiłam w twoje wyobrażenie "boskości"."
To chyba wy mowilyscie ze ma byc boski, wiec moze okreslicie dokladniej jaki to ten boski, bo chyba wychodzi ze taki jak mowilem powyzej;)
"A poza tym, nie uważam za dobry pomysł zaproszenie znajomego, coby sobie nie rościł jakiś przywilejów jako następstwa studniówki."
Hmmm.....czyli czego? pewnie by nie rozpowiadali ze sie bzy... oki nic nie insynuluje:D
.....mam dziwne wrazenie ze macie wielki szacunek do ludzi...szczegolnie do facetow....
"nie wyobrażam sobie dobrej zabawy pijąc Żołądkową z samymi pannami..."
Coz kazdy ma wlasna wizje dobrej zabawy....zoladkowa? ech....nie dziwie sie ze szukacie darmowych facetow do towarzystwa....i zaczynam rozumiec wasze okreslenie boskosci :D
....a pozniej kobiety narzekaja ze facet to, mecz, piwo, i sex....z tego co tu widac to kobiety wlasnie takich facetow chca:D
...nie chce mi sie juz wiecej pisac bo trace czas na te panie:D
Chiev i jak tam ich fotki?:P
Look nagroda za zazdrosc kolezanek jest tylko darmowe ochlapy ze stolu panskiego, a nie nauczycielki;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"