Widok

100dniówka

Jeśli:
- masz 18-24 lata
- masz powyżej 176 cm
- masz garnitur lub masz skąd pożyczyć
- lubisz dobrą zabawę w doborowym towarzystwie
- chcesz się najeść za free
- jesteś komunikatywny i atrakcyjny,
to chodź z nami na studniówkę! Szukamy boskich chłopaków, których wszyscy będą nam zazdrościć! Napisz mejla i umów się na rozmowę kwalifikacyjną.
Asia & Asia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Anty :)))))) nic dodac nic ujac :)) niezle podsumowanie :)
no i znowu sie zgodze :)
to po jaką choler pisałem ten nawias TO BYŁ CYTAT ze stronki
sa jakies chetne na żone? oferuje duzy dom z tarasem, BMW oraz Jaguar w garazach, basen 50 metrowy, kort tenisowy, nieduzy las o powierzchni 1000 hektarow i takie tam inne drobiazgi, na ktore nie zwraca sie uwagi..........

a co do mnie ......... to malo wazne chyba prawda?

prosze o tylko powazne oferty :)

.... Carpe Diem ....
a tego..........jakas sluzba jest? bo zeby samemu tak latac, dogladac, sprzatac, czyscic......:/ chyba ze Ty sam? ;)
Oto wczorajsze ogłoszenie w dziale "zatrudnię" w tym portalu Trojmiasto:

STUDNIÓWKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DO WYNAJĘCIA DWÓCH PRZYSTOJNYCH STUDENTÓW NA STUDNIÓWKE!!! WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE DZIEWCZYNY PROSZE O KONTAKT!!! TO BEDZIE WASZA NIEZAPOMNIANA STUDNIÓWKA!!!
... i dalej są namiary.

Jak widać, znalazła się podaż dla popytu dziewczynek.
lubię cyfry i litery
Antyspołeczny napisał:
> wzrost samca...hmm...patrzycie tez w zeby, na kopyta i pod
> ogon....? :D

Bezbłędnie! Bezbłędnie!
Spointuję: to jest najzabawniejsze ogłoszenie, jakie słyszałem od całkiem dawna. Treść kabaretowa. Dziewczyny popisały się poczuciem humoru. Tak. Ciekawa próba. Kiedyś, kiedy byłem większym zawadiaką, również prowokowałem podobne sytuacje. Dla przykładu: gdy w oczy zajrzała perspektywa odłączenia od Internetu z powodu nieopłaconych rachunków, wysłałem bez mała setkę e-maili do dalszych i bliższych znajomych z informacją o tragizmię zaistniałej okoliczności. Pamiętam, że do załącznika dodałem ankietę z pytaniem, kto i jaką zdecydowany jest uiszczać kwotę (abym mógł ocenić, czy założenie konta na tę "inwestycję" będzie intratne). Oczywiście, każdy musiał się zobligować do regularnego przesyłania zadeklarowanej kwoty przez okres ponad półroczny. Nie będę pisał o wynikach tej akcji. ;)
heh. ale dlugom tu nie zagladala:)

Witam i pozdrawiam FORUMOWICZOW;-)) !!!!!!!!!

..no nic, jakos mnie to ogloszenie sprowokowalu by swoje 3 grosze dorzucic-a co tam!
Powiem tylko tyle-LUDZIE-wiecej poczucia humoru!!!!!!!!! To ogloszenie dziewczyn moze nie jest jakos specjalnie ambitne, ale zobaczcie jak WAS rozruszalo,...jaka ilosc odp (prawie jak za dawnych czasow;)) a i sie łezka w oczku zakrecila jak sobie studniowke przypomnialam..ehhh-i te kasztany KWITNACE.....(wspolczuje dziewczynom ze Im te kasztany nie beda dane...;)

Troche czesciej patrzmy na swiat z przymrozeniem oka i usmiechem na twarzy (co tam zmarszczki;-)))). A i tak od razu atakowac i wysmiewac to chiba tyz nie trzeba-bo i stala sie komus krzywda??:)))
100dniówka, kiedy to było??? hehe... Stare dobre czasy, chociaż te też są dobre tyle że więcej stresów :)
Musze znac wyniki tej ankiety :D

Jak nie powiesz tutaj, to cie przycisne w realku;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Milo znow Cie widziec;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
tssb @ wp.pl moze sie nadam ;)
Ja tam juz sie nie nadaje na takie imprezy. Chociaz kiedys chodzilam na wiele takich imprez. Teraz wolę dobry klub, znajomych i brooo
Dzieki Anty;))

z 1,5 roku mnie tu nie bylo i sie pozmienialo...ehh;)
a ja tak sobie mysle.............gdzie ta zona :(

.... Carpe Diem ....
HAALLOOO JESTEM CHĘTNY.MAM 43 LATA SZATYN ,PRAWIE LYSY , 160 CM WZROSTU I MALY BRZUSZEK ALE MAM DUUUZE POCZUCIE HUMORU I NIE PALĘ.JESTEM BOSKI I PRZYSTOJNY.JESTEM MALY ,NIEDOLĘZNY ALE..........
a Ty na studniowke czy na zone? bo jesli to 2gie to polecam psychologa :P

.... Carpe Diem ....
hehe dobre hehe
ale dlaczego tylko 18-24?
a starsi to co, już nie?
starsi też są ok!
nawet bardziej!