Widok
12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy
Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
zapowiada sie ciekawie
mimo ze jeszcze nie widzielismy spektaklu to jestem pewna ze bedzie na co popatrzec,wiem ze ci ludzie sa dobrze przygotowani i naprawde potrafia dac z siebie bardzo duzo,dla niektorych to prawdziwa szansa,mam nadzieje ze jak najwiecej osob wystepojacych w tym spektaklu wykorzysta swoja szanse,trzymam za nich kciuki!!!do zobaczenia na premierze:)))
Dziwny tytul
Dlaczego opisane jest, tak jak w tytule 12 ławek-Projekt Hip Hopowy, skoro biorą w nim udział niektórzy ludzie, którzy z hip hopem nie maja nic wspólnego? Przecież nie można się specjalnie dla potrzeb spektaklu nauczyć tańczyć i słuchać hip hopu, bo jest to poprostu sztuczne... No ale pozatym to bardzo fajny pomysł i jestem ciekaw rezultatu :)
ceny za wysokie?!
a nie uważacie, że to są normalne ceny, jak na większość spektakli w Teatrze Muzycznym, a poza tym za obejrzenie takiego projektu to ja osobiście zapłaciłabym kazdą cenę!! albo chcemy cos zobaczyć, albo nie... a tansze miejsca ulgowe są w granicach 30-40 zł, tyle to płacimy za jedną płytę kompaktowa...
ceny z kosmosu
Bardzo chętnie poszłabym do teatru na ten spektakl,ale nie wiem dla kogo jest on przeznaczony: dla studentów, których to naprawde by jarało, a nie maja kasy żeby obejrzeć, czy dla starszego pokolenia, które ma kasę ale ich to wogóle nie interesuje?Czy nie lepiej jakby była opcja jak w kinie na bilety studenckie?Chyba byłoby warto,więcej ludzi by przyszło a aktorzy mieli by dla kogo sie wysilać. Owszem reklama jest to może przyjdą ciekawskie snoby,żeby tylko sie pochwalić:):)
12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy
Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Przejdź do spektaklu.
Przejdź do spektaklu.