Widok

1/2kownik Kiszczak

A kto cię nauczył obsługi komputera, o pardon - chciałem napisać klawiatury?
Wprawne i sprawne paluszki Lennonki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

staramy sie...

i o ile ktos pisze, krzyczy, mowi, dzwoni albo sami zauwazymy blad to dzialamy blyskawicznie:))

nio

o, prosze, poprawione juz, i nawet bilety rozdane :)

Burzan

Proponuję coś takiego (mam nadzieję że znasz angielski):

After all the "good" poetry you were forced to study in school,
here's a chance for a payback. Invite some friends over, compose
some really rotten verse, and send it to your old high school teacher.
Bad Poetry Day is August 18th.

w w w . t r o j m i a s t o .

Pasuje?
Porawcie o-hyda-park! Zle wyswietla sie od wczoraj. Ile trzeba czasu na zrobienie takiego drobiazgu?

Dyrekcja Północnej POKP na w d... klienta

Znowu podwyżka cen biletów na SKM.
I do tego zlikwidowali bilety weekend'owe
Chyba zakupie sobie jakowąś kobyłę, bo jak jej siana dam to pojedzie. I nie będzie mi ciągle podwyżek robić, zmieniać taryf itp.
Tylko czy ktoś to w końcu ukróci?

Esclarmonde

O Kumabaya !!!
A ja nie miałam pojęcia najzieleńszego, że to takie fajne.
Hum. W końcu w momencie kiedy maile nie dochodzą...
Ale my dear, i tak Ci cos wysłałam. Konwencjonalną pocztą. Hehehe...
A tak troszeczkę nawiązując do tematu Walentynek. To ja se myslim, że to nie jest taki wcale zly pomysl. Co prawda moja matka w tym czasie probowala z calej siły mnie pocieszyc, zebym sie nie przejmowala, bo przeciez taka jestem sfrustrowana, ze nie mam chlopaka. Well..... Ty dobrze wiesz co JA o tym sadze.
(By the way i co o tym sadzi jeszcze jedna osoba)
(Z mlotkiem na potencjalnego kandydata)
Co mnie bynajmniej nie przeszkadzalo w upieczeniu ciasta w kształcie serduszka.
Czymze zdumialam wszystkich naokół.
Pomijajac osobe obdarowana... Hehehhehe....
To sie nazywa WIEEEEEEEELKIE zdziwienie.

a co do Twojego pytania a propos wanny, to ja Ci oznajmiam, że moze do najgrzecznieujszych dziewczynek nie naleze, ale w tej akurat wannie to byłam sama i myłam włosy.
O!
Koniec oświadczenia.
Czy ty w tym dzikim duńskim kraju jestes w stanie odczytywac polskie czcionki ?????
Bo cos sie mnie nie wydaje.
Zgdanij jaka niespodziewanka ? raeste laskawie do mnie zadzwonil. Argggg...Oni mnie wykoncza ! I to calkiem serio.
Napisze Ci w liscie o co konkretnie poszlo, ale Raeste prawie osiwial. Biednyyy...
Oki. To ja bedem konczyc.
Co ci jeszcze powiem, to ze moi "dunczycy" wrocili juz i wczoraj pelnym kompletem zjawili sie w szkolce. I wrazenia maja mocno mieszane. Semestr zaliczony, ale jak to stwierdzila Magda: "bawili sie swietnie" i nic po za tym. Wiec sie nie przejmuj twoja slodka szkolka. Oni najwyrazniej wszyscy tacy leserzy.
Bardzo slodkie caluski.
Ps. Moj szlachetny (hihihi) brat Cie bardzo goraco pozdrawia.

Gratkowicze

Witajcie!
Batman otworzył swoją Herbaciarnię w Sopocie! Proszę o bliższe dane wiedzących coś na ten temat.

Ponadto:
- poprawiony link do strony "Kim jesteśmy" autorstwa Plagiata
- nowy adres w "kontaktach"
- o mających nadejść nowowściach w "archiwum Gratki"

Lennonka

juz bede cicho
jak mysz pod miotlom
siedzial i nic
nie mowil bedem
bo po co?
i tak wszystko juz zostalo
powiedziane

wicherek

czy w nadzieji ze wrocisz jest cos zlego?

Plagiat

Jak widzisz, nie oparlam sie pokusie napisania do bURZANA, ten idiota mnie dziwnie przyciaga, musze mu odpisywac... Ale sie cieszy pewnie w tym momencie.

Niekoniecznie 'ostatecznym' mialby byc ten z drugiej strony... Coz, JA wiem kto moglby nim byc. Ale cicho.

burzan

Mialam nadzieje, ze sie choc troche postarasz, wcieleniu geniusza klasowego, a tu zawod... och, jakze srogi.
Probuj dalej. Jak na razie przyprawiasz mnie o paroksyzmy smiechu za kazdym razem, kiedy patrze jak ci sie slicznie zrymowalo. Zrob to jeszcze raz, prooooosze cie...

Esclarmonde

Powiedz to bURZANOWI, a on napisze o Tobie swoj odmozdzony pseudowiersz. Co wtedy zrobisz? Napiszesz mu, jak to sie nieprzyjemnie czyta? Smiej sie z tego, po prostu. Ja to traktuje jako rozrywke. Niedlugo przestane, bo ile mozna czytac czyjes wypociny niskich lotow. Ja czekam na kolejny tekst, popatrze na rymy... Tobie tez polecam (tylko nie spadnij ze stolka).
Z calym i prawdziwym szacunkiem dla Ciebie-

Wicherek

moze mi opowiesz o tej niespodziance?

Esclarmonde

testuje nowa bramke do wysylania SMS-ow wyslalam ci dzis z adresem internetowym, jak mozesz to daj znac czy doszlo, pozdrowienia-

7sk

Jaką Nadzieję? Nio nio, uważaj! ;-)

Alchemik 3.

a jak sie czuja twoje poziomki? U mnie na razie zakwitl tylko zolty krokus w ogrodku. Czekam niecierpliwie na list, pozdrawiam cieplutko-

Alchemik 2.

mam troche wiadomosci "z pierwszej reki" jak to sie mowi i jestem na etapie czytania ksiazki obecnie reklamowanej GROM. Jestem ciekawa czy to co wiem pokryje sie z tym co doczytam ew. dowiem sie od ciebie. Jedno jest pewne to co trabiono w mediach o Kosowie i udziale polskich wojsk (batalion okregu dolnoslaskiego) nie mialo 3/4 potwierdzenia w faktach, po prostu obrzydliwa propaganda i znieksztalcenie wydarzen.

Alchemik 1.

znalazlam troche wolnego czasu i zajrzalam na chwile do Hydeparku, niewiele warta jest ta niebieska skrzynka, jesli nie wlozyles tam torta to cala reszta powinna jakos sie zmiescic, zreszta dam ci znac CO przyszlo. Zadziwilam cie? Chcialabym sie troche dowiedziec i mam nadzieje ze podzielisz sie ze mna swoimi wiadomosciami na ten temat- prooosze!

Nefer

Oczywiscie wiem kto to sa rangersi. G7 i podobne jednostki specjalne , wiem jak sa wyposazeni i najwieksze akcje udane i nie .WIem co niewielu jest znane np . tzw . srodki binarne
????? Ale ty mnie znowu zadziwiasz ???

Nefer

WRRRRR.....!!!!!!! - 10 lat wiezienia dla konstruktora niebieskich . Ludzie mysleli , ze hcce ja zdemontowac i ukrasc. --- uf, , w polowie ani cofnac , ani wsunac dalej ... groza ... .wreszcie sie udalo , jak bedzie wygladac nie wiem .. GDZIE TA WIOSNA -- zmarzlem j
ak diabli . Ale Ciebie pozdrawiam cieplutko
P.S. Operacja przeprowadzona przed chwila