Widok
Esclarmonde
O Kumabaya !!!
A ja nie miałam pojęcia najzieleńszego, że to takie fajne.
Hum. W końcu w momencie kiedy maile nie dochodzą...
Ale my dear, i tak Ci cos wysłałam. Konwencjonalną pocztą. Hehehe...
A tak troszeczkę nawiązując do tematu Walentynek. To ja se myslim, że to nie jest taki wcale zly pomysl. Co prawda moja matka w tym czasie probowala z calej siły mnie pocieszyc, zebym sie nie przejmowala, bo przeciez taka jestem sfrustrowana, ze nie mam chlopaka. Well..... Ty dobrze wiesz co JA o tym sadze.
(By the way i co o tym sadzi jeszcze jedna osoba)
(Z mlotkiem na potencjalnego kandydata)
Co mnie bynajmniej nie przeszkadzalo w upieczeniu ciasta w kształcie serduszka.
Czymze zdumialam wszystkich naokół.
Pomijajac osobe obdarowana... Hehehhehe....
To sie nazywa WIEEEEEEEELKIE zdziwienie.
a co do Twojego pytania a propos wanny, to ja Ci oznajmiam, że moze do najgrzecznieujszych dziewczynek nie naleze, ale w tej akurat wannie to byłam sama i myłam włosy.
O!
Koniec oświadczenia.
Czy ty w tym dzikim duńskim kraju jestes w stanie odczytywac polskie czcionki ?????
Bo cos sie mnie nie wydaje.
Zgdanij jaka niespodziewanka ? raeste laskawie do mnie zadzwonil. Argggg...Oni mnie wykoncza ! I to calkiem serio.
Napisze Ci w liscie o co konkretnie poszlo, ale Raeste prawie osiwial. Biednyyy...
Oki. To ja bedem konczyc.
Co ci jeszcze powiem, to ze moi "dunczycy" wrocili juz i wczoraj pelnym kompletem zjawili sie w szkolce. I wrazenia maja mocno mieszane. Semestr zaliczony, ale jak to stwierdzila Magda: "bawili sie swietnie" i nic po za tym. Wiec sie nie przejmuj twoja slodka szkolka. Oni najwyrazniej wszyscy tacy leserzy.
Bardzo slodkie caluski.
Ps. Moj szlachetny (hihihi) brat Cie bardzo goraco pozdrawia.
A ja nie miałam pojęcia najzieleńszego, że to takie fajne.
Hum. W końcu w momencie kiedy maile nie dochodzą...
Ale my dear, i tak Ci cos wysłałam. Konwencjonalną pocztą. Hehehe...
A tak troszeczkę nawiązując do tematu Walentynek. To ja se myslim, że to nie jest taki wcale zly pomysl. Co prawda moja matka w tym czasie probowala z calej siły mnie pocieszyc, zebym sie nie przejmowala, bo przeciez taka jestem sfrustrowana, ze nie mam chlopaka. Well..... Ty dobrze wiesz co JA o tym sadze.
(By the way i co o tym sadzi jeszcze jedna osoba)
(Z mlotkiem na potencjalnego kandydata)
Co mnie bynajmniej nie przeszkadzalo w upieczeniu ciasta w kształcie serduszka.
Czymze zdumialam wszystkich naokół.
Pomijajac osobe obdarowana... Hehehhehe....
To sie nazywa WIEEEEEEEELKIE zdziwienie.
a co do Twojego pytania a propos wanny, to ja Ci oznajmiam, że moze do najgrzecznieujszych dziewczynek nie naleze, ale w tej akurat wannie to byłam sama i myłam włosy.
O!
Koniec oświadczenia.
Czy ty w tym dzikim duńskim kraju jestes w stanie odczytywac polskie czcionki ?????
Bo cos sie mnie nie wydaje.
Zgdanij jaka niespodziewanka ? raeste laskawie do mnie zadzwonil. Argggg...Oni mnie wykoncza ! I to calkiem serio.
Napisze Ci w liscie o co konkretnie poszlo, ale Raeste prawie osiwial. Biednyyy...
Oki. To ja bedem konczyc.
Co ci jeszcze powiem, to ze moi "dunczycy" wrocili juz i wczoraj pelnym kompletem zjawili sie w szkolce. I wrazenia maja mocno mieszane. Semestr zaliczony, ale jak to stwierdzila Magda: "bawili sie swietnie" i nic po za tym. Wiec sie nie przejmuj twoja slodka szkolka. Oni najwyrazniej wszyscy tacy leserzy.
Bardzo slodkie caluski.
Ps. Moj szlachetny (hihihi) brat Cie bardzo goraco pozdrawia.
Esclarmonde
Powiedz to bURZANOWI, a on napisze o Tobie swoj odmozdzony pseudowiersz. Co wtedy zrobisz? Napiszesz mu, jak to sie nieprzyjemnie czyta? Smiej sie z tego, po prostu. Ja to traktuje jako rozrywke. Niedlugo przestane, bo ile mozna czytac czyjes wypociny niskich lotow. Ja czekam na kolejny tekst, popatrze na rymy... Tobie tez polecam (tylko nie spadnij ze stolka).
Z calym i prawdziwym szacunkiem dla Ciebie-
Z calym i prawdziwym szacunkiem dla Ciebie-
Alchemik 2.
mam troche wiadomosci "z pierwszej reki" jak to sie mowi i jestem na etapie czytania ksiazki obecnie reklamowanej GROM. Jestem ciekawa czy to co wiem pokryje sie z tym co doczytam ew. dowiem sie od ciebie. Jedno jest pewne to co trabiono w mediach o Kosowie i udziale polskich wojsk (batalion okregu dolnoslaskiego) nie mialo 3/4 potwierdzenia w faktach, po prostu obrzydliwa propaganda i znieksztalcenie wydarzen.
Alchemik 1.
znalazlam troche wolnego czasu i zajrzalam na chwile do Hydeparku, niewiele warta jest ta niebieska skrzynka, jesli nie wlozyles tam torta to cala reszta powinna jakos sie zmiescic, zreszta dam ci znac CO przyszlo. Zadziwilam cie? Chcialabym sie troche dowiedziec i mam nadzieje ze podzielisz sie ze mna swoimi wiadomosciami na ten temat- prooosze!
Nefer
WRRRRR.....!!!!!!! - 10 lat wiezienia dla konstruktora niebieskich . Ludzie mysleli , ze hcce ja zdemontowac i ukrasc. --- uf, , w polowie ani cofnac , ani wsunac dalej ... groza ... .wreszcie sie udalo , jak bedzie wygladac nie wiem .. GDZIE TA WIOSNA -- zmarzlem j
ak diabli . Ale Ciebie pozdrawiam cieplutko
P.S. Operacja przeprowadzona przed chwila
ak diabli . Ale Ciebie pozdrawiam cieplutko
P.S. Operacja przeprowadzona przed chwila