Widok

14. Narracje

14. Narracje Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: 14. Narracje, 17 listopada 2023 - 18 listopada 2023
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przykro

Przykro, że event nie został w żaden sposób nagłośniony, ani na trojmiasto. pl. ani w inych mediach.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dopiero się odbędą. Bez sensu nagłaśniać rok przed.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

wehikuł czasu

Bo najlepsze są artykuły że coś się wydarzyło wczoraj ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orunia, Orana

Barwna dzielnica. Z potencjałem. Trochę strach się bać, ale raczej przybędę:) Tu spędziłam dwa lata w dzieciństwie, ciekawie to może wyglądać z perspektywy już kilkudziesięcioletniej osoby.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzielnica jak każda inna. Niema znaczenia czy nowoczesna, czy stara zabudowa dzielnicy. Patologia może być wszędzie taka sama niestety.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale super! Juz nie mogę sie doczekać! Ekstra, że będą warsztaty dla dzieci w Domu Sąsiedzkim :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przejrzałem uważnie program

Oprócz wyjątkowo seksistowskiego doboru prezentacji, w oczy rzuca się kompletny brak związku z założeniami festiwalu. Na siłę można powiązać instalacje Zerek i Krześlak z Orunią, ale reszta to bzdety, które można postawić gdziekolwiek. Niestety ten schemat zabija narracje, od kiedy "tworzą" go aktywiści, a nie ludzie dbający o lokalną tożsamość.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rozrywka

19. Festiwal Goldbergowski (5 odpowiedzi)

W dniach 27-31.08.2025r. w Gdańsku odbędzie się 19. Festiwal Goldbergowski. Ideą przewodnią...

Sopot Molo Jazz Festival 2025 (3 odpowiedzi)

Sopot Jazz Festival Scena MOLO to kontynuacja dobrze znanego Sopot Molo Jazz Festival, który od...

Garden of Lights - Ogród Świateł - Mały Świat (13 odpowiedzi)

Już tej jesieni Park Kolibki w Gdyni rozbłyśnie milionem świateł, zamieniając się w miejsce,...

do góry