Widok

15 LAT WSPÓŁPRACY

Prowadzę działalność gospodarczą od 16 lat ,zakupu w hurtowni Jola robiłem od 15 co prawda nie często 3, 4 razy w roku na kwotę 500 zł jednorazowo, Prowadzę działalność gastronomiczną produkty pasmanteryjne potrzebuje do dekoracji sali , szycia obrusów itp. poza tym żona zajmuje się rękodziełem i jej wyroby często sprzedajemy lub rozdajemy gościom restauracji. Dzisiaj gdy pojechałem do hurtowni dowiedziałem się przy płaceniu że trzeba mi doliczyć 50 % ceny bo nie jestem z branży !!! Zaznaczyć pragnę że robiłem zakupy w ilościach hurtowych na fakturę !!! Po dyskusji z paniami potem z Panią WŁAŚCICIELKĄ która nie mogła zrozumieć po co restauracji takie zakupu sugerując się nazwą firmy!!! jak bym się nazywał np.PHU Michał to by było ok???? Chamstwo i skrajna głupota aż powalają , robiłem tam zakupy jeszcze gdy mieścili się w Gdańsku!!! Lata całe!!! Pani twierdziła np że 12 szt. kordonka po 830 metrów każdy biorę na własny użytek!!! To już nawet nie chodzi o cenę ale o traktowanie kogoś w taki sposób jest po prostu nieetyczne i niewiarygodnie butne
Moja ocena
obsługa: 1

asortyment: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Właściciela hurtowni chyba powinno guzik obchodzić, z jakiej branży jest klient i co kupuje dla firmy. Zakwestionować zakupy na firmę to może Urząd Skarbowy. Może pani dawniej tam pracowała i coś jej się w glówce pomieszało?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry