Widok

16 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

16 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: 16 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, 13 stycznia 2008 godz. 10:30
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

H2O

H2O ci to się zawsze się wkręcą bieda z nędzą ale miasto popiera, a póżniej objazd po Pcimiu, Grajewie itd. Już zamiast tego mogliby dać ze swojej "stajni" jakąś młodą kapelę.
Jedynie Lars i Dyakowski godni polecenia.
Czerwone Gitary gwiazda - nic dodać nic ująć (młodzieżowo)

H2O

H2O ci to się zawsze się wkręcą bieda z nędzą ale miasto popiera, a póżniej objazd po Pcimiu, Grajewie itd. Już zamiast tego mogliby dać ze swojej "stajni" jakąś młodą kapelę.
Jedynie Lars i Dyakowski godni polecenia.
Czerwone Gitary gwiazda - nic dodać nic ująć (młodzieżowo)

RATATAM

CUDNIE! TYPOWO WOSPOWO WOODSTOCKOWA KAPELA Z z*******YM PRZYTUPEM GRAJACA. GÓRALE WNAD MORZEM HEJ

Dobrze ze bedzie coś z reggae

Szkoda, że tylko jeden zespół ale w Toruniu na Afryce sie to odbije;]

żądamy Lipali :P

czy bedzie jakas dokladna rozpiska kto o ktorej gra?

Sylwester do bani WOŚP też

Czy gdańsk nie potrafi zorganizować czegoś pożadniejszego?? Sylwester podobno byl do bani na łdugim targu teraz WOŚP kicha totalna. Kiedy pojawią sie pożądne koncerty z zespołami naprawde dobrymi. Co mi po H2o lub po jakims zespole don don. Co to wogole jest za kicha???

ach...

szkoda że nie bedzie Violetty Villas..

Gdańscy wolontariusze w Tatrach

Serdecznie zapraszam mieszkańców Trójmiasta do udziału w... Czwartym Karpackim Finale Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy, a szczególnie w Tatry. Tak, to nie pomyłka bowiem wolontariusze z Gdańska kwestować będą nad Morskim Okiem. Wszak - według legend - ma ono podziemne połączenie z morzem (inna sprawa, że - nie wiedzieć czemu - z
Adriatykiem...).

Kwesta w schroniskach diametralnie różni się od nizinnej. Tu wsparcie Orkiestry wymaga wysiłku. Tu nie wystarczy wrzucić monety do skarbonki wolontariusza na ulicy. Tu należy samemu przyjść do skarbonki!

A tym razem gramy już w jedenastu w schroniskach PTTK. Są to obiekty na: Hali Krupowej, Hali Miziowej, Kudłaczach, Luboniu Wielkim, nad Morskim Okiem, na Ornaku, Przegibku, Rycerzowej, Turbaczu, Wielkiej Raczy oraz na Wierchomli.

Szczegółowe informacje o Karpackich Finałach WOŚP znajdują się między innymi na stronie www.krupowa.pttk.pl

Pozdrawiam serdecznie!

Kuba Terakowski - koordynator Karpackich Finałów WOŚP

wosp

nienarzekajcie macie zespoł który co roku u jurka gra RATATAM bardzo fajne klimaty typowo WOSPOWE

BEEEEEE

A ja 13.01.2008 idę spać i mam to wszystko gdzieś .... bo i tak nie wiadomo gdzie ta kasa idzie???? BEEEEEE

ehh

tak sie sklada ze te fajen kapele to biora kase za granie:P sponsorujecie? to prosze zaproscie ich i niech graja... albo zorganizujcie sami koncert wospowy...

Lipali!

Lipali!

nnno!!

dobrze, ze jest chociaz LiPaLi :)

LIPALI I RATATAM

EXTRAS bedzie czadowo i wesoło

LIPALI !

\m/

lipali

Lipali gra o godz15 przy z.bramie

Lipali

Lipali wymiata!

lipali

o której zaczynają grać chłopaki???

*lipali*

LIPALI graja o 15

lipali

gdyby nie lipali to chyba bylaby tragedia

kiedy bedzie rozpiska, kto gdzie i o ktorej ?

hmmm

a nikt sie nie cieszy ,ze bedzie 18L ?? ymm..smutne :( :(

zarcik :D
LIPALI :D

pracuję do 15,,, nie zdążę dojechać do Gdańska na Lipę... moze przesuniecie koncert tak na 16.30? hehe... byłoby zajefajnie.... :D

LIPALI, RATATAM i LARS...
to są jedyne normalne zespoły, które wystąpią tego dnia w Gdańsku...

a fee!

fundacja Owsiaka na swoje utrzymanie bierze 10%, czyli jak zabrali 250 mln, to fundacja zainkasowała 25 mln==BRAVO--SUPER BIZNES!

WOŚP

zgadzam się że LIPALI to jedyny sensowny zespół obecnie występujący na orkiestrze.nie zapominajmy jednak że zbieramy na dzieci i liczy się każdy grosz.niedawno byłem na dniach metropolii w uchu i byłem pod wrażeniem występu LIPY.szkoda że to już nie ILLUSION ale... coś na osłode jest dla każdego:)

Jeden Osiem L

czy ktos wie o której bedzie grac Jeden Osiem L ??

VIERNA

Blok koncertowy rozpocznie nowa kapelka rockowa z Gdańska VIERNA. Kapelka gra mieszanke muzyli pop - rock. Swoimi aranżacjami nawiązuje do wspaniałych klimatów z czasów aktywności Agnieszski Chylińskiej. Mocne brzmienie muzyków dopełni wspaniały wokal naszej wschodzącej gwiazdy Marty-
"VIERNEJ " Zaapraszamy fanów dobrej muzy. Sie Ma.... ;-)

VIERNA

Kapelka Vierna zaczyna o 14.20.

lusia

No to bedzie się działo..... Kapelka Vierna jest besciarska.... Długo kazali na siebie czekać :-0

do której

do której potrwa cała akcja? pracuje do 21 i nie wiem czy jest sens wybrać się tam jeszcze po pracy. Z góry dzia za podpowiedź

LARS

Zespół LARS będzie grał od 17:43 do 18:03 przy Złotej Bramie, a wcześniej o 16:20 w Manhattanie.

Vierna

W końcu Vierna uchyli rąbka tajemnicy i zagra dla nas. Maja świetny repertuar!!! Fanom dobrej i mocnej muzyki serdecznie polecam. A swoją drogą pierwszy publiczny występ właśnie dla WOŚP to niezły początek ;-) Dajcie czadu!!!!

jeden osiem l

jezu jak ja długo czekalam az jeden osiem l bedzie w trojmiescie i w koncu sie doczekalm

yeah.!

ZBYNIO

A GDZIE O 14.20 ZAGRA TA VIERNA??? Slyszalem ze koncerty beda w kilku miejscach Tr\ojmiasta....

rafał

Z tą Vierną to jakieś bzdury. Kto ich zna. Nie ma ich w spisie zespołów. Ktoś tu sobie jaja robi.A gdzie znane zespoły? Kombi, Golden Live itd?

VIERNA

Kapela VIERNA zagra o 14.20 na Długiej przy Zielonej Bramie. Gramy dla Was, a przedewszystkim dla dzieci, aby przywr\ocic im radość życia i ulżyć w cierpieniu. My gramy, bo to kochamy.... ;-)) Tak więc, nikt tu sobie jaj nie robi.........

line up!!!

czy ktos moze podac konkretny line up?????? fajnie by bylo bo nie wszyscy moga przyjsc na cala imprezke a chcialabym wiedziec co uslysze przychodząc o konkretnej godzinie..

Fajerwerki

A o ktorej beda fajerwerki bo pracuje do 21 i niewie, czy sie oplaca jechac wogole

VIERNA

Szczegółowy scenariusz można pobrać ze strony:
http://bursztynoweoko.com.pl/?action=WOŚP 2007
Pozdrawiam... "TATA"..

jeden osiem l

o ktorej mniej wiecej zagra jeden osiem l?iw ktorym dokladnie miejscu na dlugim targu?

VIERNA

Wiem ze pokazecie jacy jestescie wspaniali, licze na was!!!!!!!!!!!!!!! Bedziemy z wami! Cieszymy sie ze gracie na zywo!!!!! Usciski dla calej kapelki. wierna fanka :)

VIERNA

rafal jak nie zansz Viernej to poznasz!!! Przyjdziesz na koncert i zobaczysz. Nie bedziesz zalowal heheh. Sluchajcie to zadne bzdury. przekonacie sie zreszta sami. pozdro.

Aniula900

aniula900 pytałam sie zespoolu i maja grac o 16.45.!

buhaha

na tej stronie bursztynoweoko jest ze zespoly graja po 15-30 min no ja dziekuje za takie koncerty..!

18L

hahaha,dobre,nie powiem,oni(18L) to są hardkorowcy -,-
ale jest Lipali.

ale nie są wypisane wszystkie zespoły, które grały >

czerwone gitary

nie wiem co wy macie do czerwonych gitar mam 18 lat i gitar słuchaja moi znajomi to super zespół na ich koncerty zawsze przychodzi dużo osób posłuchajcie ich piosenek to sami zaczniecie chodzic na koncerty

Lipali ?

No i niby gdzie i o ktorej oni grali ?
Ku...a ! Intrnet jest po to zeby informować o takich rzeczach !!!!
Ale fire show byl nieziemski !!!!

pytam

Jak się nazywał zespół, gdzie ta duża pani tak milo spiewala cos na t chyba ... :P

a mi..

ktos morze odpowiedziec co to byla za muzyka podczas fireshow??bo byla genialna....!

odpowiedź do "pytam"
zespół, "gdzie ta duża pani śpiewała" to TIO z Gosią Szmudą

Dla egoistów...

Widzę że niektórzy potrafią tu tylko krytykować. Powinniśmy sie cieszyć tym co jest. Musicie pamiętać że to wszystko dla chorych dzieciaków jest, a nie dla was. Egoiści... Ja sie super bawiłem niezależnie co grali. Dzięki za wszystko :D

JEDEN OSIEM L

nie ma co dali czadu a jeszcze udalo mi sie autograf od nich wziasc ;] od Łukasza i Jacka ;]]

VIERNA

ale kapelka Vierna dała czadu, naprawde są swietni

Team najlepszy!!!!!!!!!!!

Tomuś i jego zespól pokazali na co ich stac! Brakowało tylko Marcina ale dali rade:)))

Vierna

niesamowity występ tym bardziej, że debiut! Gratulacje! widać było ,że ludzie z tego zespołu to prawdziwi pasjonaci tego, co robią! mam nadzieję że nie znikną teraz ze sceny i będzie jakaś kontynuacja! Vierna czekam na więcej!!!

VIERNA

też zaintrygowała mnie ta kapela a szczególnie Basista jest coś elektryzującego w tych niskich tonach i w tym luzie i dystansie jaki mają wszyscy basiści dzięki Vierna za dobrą muzykę i dobrą zabawę! tak trzymać!

Inne tematy z forum Rozrywka

Urodziny Wytwórni S7 Records (3 odpowiedzi)

Wytwórnia S7 Records obchodzi swoje drugie urodziny i nie ma zamiaru świętować tego w ciszy!...

21. Manifa Trójmiejska (4 odpowiedzi)

DOŚĆ "kompromisów"! - pod takim hasłem spotykamy się w najbliższą sobotę w Gdyni na 21. Manifie...

Unkle Ronin Live (18 odpowiedzi)

UNKLE - legendarny brytyjski zespół na dwóch koncertach w Polsce! 18 marca 2025r. wystąpi w...

do góry