Widok

16 Finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy

Rozrywka Temat dostępny też na forum:
Serwis WOŚPW całym kraju na ulice miast wyjdzie kilkadziesiąt tysięcy wolontariuszy zbierających pieniądze na ratowanie życia dzieci.Tematem tegorocznego Finału będzie pomoc dzieciom ze schorzeniami laryngologicznymi. Do tej pory Fundacja zajęła się w sposób mistrzowski wzrokiem, słuchem i bezdechem u noworodków. To trzy wiodące programy medyczne, których efekty plasują Polskę w czołówce ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serwis WOŚP W całym kraju na ulice miast wyjdzie kilkadziesiąt tysięcy wolontariuszy zbierających pieniądze na ratowanie życia dzieci. Tematem tegorocznego Finału będzie pomoc dzieciom ze schorzeniami laryngologicznymi. Do tej pory Fundacja zajęła się w sposób mistrzowski wzrokiem, słuchem i bezdechem u noworodków. To trzy wiodące programy medyczne, których efekty plasują Polskę w czołówce ...
więcej

Vierna

niesamowity występ tym bardziej, że debiut! Gratulacje! widać było ,że ludzie z tego zespołu to prawdziwi pasjonaci tego, co robią! mam nadzieję że nie znikną teraz ze sceny i będzie jakaś kontynuacja! Vierna czekam na więcej!!!

Team najlepszy!!!!!!!!!!!

Tomuś i jego zespól pokazali na co ich stac! Brakowało tylko Marcina ale dali rade:)))

VIERNA

ale kapelka Vierna dała czadu, naprawde są swietni

JEDEN OSIEM L

nie ma co dali czadu a jeszcze udalo mi sie autograf od nich wziasc ;] od Łukasza i Jacka ;]]

Dla egoistów...

Widzę że niektórzy potrafią tu tylko krytykować. Powinniśmy sie cieszyć tym co jest. Musicie pamiętać że to wszystko dla chorych dzieciaków jest, a nie dla was. Egoiści... Ja sie super bawiłem niezależnie co grali. Dzięki za wszystko :D

odpowiedź do "pytam"
zespół, "gdzie ta duża pani śpiewała" to TIO z Gosią Szmudą

a mi..

ktos morze odpowiedziec co to byla za muzyka podczas fireshow??bo byla genialna....!

pytam

Jak się nazywał zespół, gdzie ta duża pani tak milo spiewala cos na t chyba ... :P

Lipali ?

No i niby gdzie i o ktorej oni grali ?
Ku...a ! Intrnet jest po to zeby informować o takich rzeczach !!!!
Ale fire show byl nieziemski !!!!

czerwone gitary

nie wiem co wy macie do czerwonych gitar mam 18 lat i gitar słuchaja moi znajomi to super zespół na ich koncerty zawsze przychodzi dużo osób posłuchajcie ich piosenek to sami zaczniecie chodzic na koncerty

ale nie są wypisane wszystkie zespoły, które grały >

18L

hahaha,dobre,nie powiem,oni(18L) to są hardkorowcy -,-
ale jest Lipali.

buhaha

na tej stronie bursztynoweoko jest ze zespoly graja po 15-30 min no ja dziekuje za takie koncerty..!

Aniula900

aniula900 pytałam sie zespoolu i maja grac o 16.45.!

VIERNA

rafal jak nie zansz Viernej to poznasz!!! Przyjdziesz na koncert i zobaczysz. Nie bedziesz zalowal heheh. Sluchajcie to zadne bzdury. przekonacie sie zreszta sami. pozdro.

VIERNA

Wiem ze pokazecie jacy jestescie wspaniali, licze na was!!!!!!!!!!!!!!! Bedziemy z wami! Cieszymy sie ze gracie na zywo!!!!! Usciski dla calej kapelki. wierna fanka :)

jeden osiem l

o ktorej mniej wiecej zagra jeden osiem l?iw ktorym dokladnie miejscu na dlugim targu?

VIERNA

Szczegółowy scenariusz można pobrać ze strony:
http://bursztynoweoko.com.pl/?action=WOŚP 2007
Pozdrawiam... "TATA"..

Fajerwerki

A o ktorej beda fajerwerki bo pracuje do 21 i niewie, czy sie oplaca jechac wogole

Serwis WOŚP W całym kraju na ulice miast wyjdzie kilkadziesiąt tysięcy wolontariuszy zbierających pieniądze na ratowanie życia dzieci. Tematem tegorocznego Finału będzie pomoc dzieciom ze schorzeniami laryngologicznymi. Do tej pory Fundacja zajęła się w sposób mistrzowski wzrokiem, słuchem i bezdechem u noworodków. To trzy wiodące programy medyczne, których efekty plasują Polskę w czołówce ...
więcej
do góry