Widok

2 W 1

Tak jak w teacie mam dwa pytania:

-Czy gdy chce zmienic samą obręcz to można wykorzystac stare szprychy??
Czy już trzeba nowe zakladac??

- mniej wiecej na srodku (tzn srodku od krawedzi do krawedzi) obręczy mam mała dziurke a wlasciwe ryske ( mniejwiecej 1cm dl i 1-2mm szer) czy jest to grozne czy moge z ty spokojnie jezdzic?? (mowie tu o kolach 28" czy tam 700C )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zmien tez szprychy jak wszytsko to wszytsko zeby bylo bezpieczniej :) pozdrawa nawet tych chamów z forum !

Rowery rulezzzz
Zmien tez szprychy jak wszytsko to wszytsko zeby bylo bezpieczniej :) pozdrawa nawet tych chamów z forum !

Rowery rulezzzz
Nie no szprychy sa ok, chodzilo mi czy po zdjeciu ich ze starej obreczy bedzie moza je uzyc do przymocowania nowej obreczy
najlepiej kup nowe ! ja jak wymieniałem obrecz to jeszce troche uzbierałem i kupiłem szprychy ! poczekaj uzbieraj i kup tez szprychy bedziesz czuł się pewniej

Rowery rulezzzz
timon ile masz lat?
Witam

Jeśli szprychy ci pasują do obręczy i piasty ( długość) i nie są zbytnio zajechane i akurat nie masz wystarczającej ilości pieniędzy co stoi na przeszkodzie aby je przełożyć. Prawda jest jednak taka że opłaca się zainwestować trochę grosza w nowe szprychy .

..::Speed Bike Team GT Technological ::..
A co sądzicie o tej rysie na obreczy?? Wczesniej tego nie widzialem , a rower wyciagnalem dopiero nie dawno z garazu
14 lat a co do chamów to do tych co mnie kiedyś bardzo ładnie przywitali i Krzyżak to napewno niejest do Ciebie !

Rowery rulezzzz
do góry