Widok
2 Wrzesień - Rajd XC
Witam serdecznie
Dnia 2 Września odbędzie się rajd typu XC czarnym szlakiem "Zagórksiej Strugi". Będzie to wyjazd TRENINGOWY - Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie.
Miejsce i godzina spotkania: 10:00, Gdynia Wzgórze św. Maksymiliana, pętla ZKM(zaraz przy wyjściu z tunelu od stacji SKMki)
Trasa: pełny czarny szlak do Wejherowa, powrót do Gdyni zależnie od pogody albo szosą albo lasami. W przypadku złej pogody rajd kończymy w Wejherowie.
Dystans: ok.90km
Tempo jazdy: na płaskim ok. 25-28km/h, jednak trasa to głównie górki i pagórki
Profil trasy: górzysty, wiele górek o przeróżnej długości i kącie
nachylenia
Uwagi: szlak jest dość techniczny, cześto zalegają na nim spore ilości błota, są korzenie, itp. dlatego proszę o odpowednie dobranie ogumienia, biorąc pod uwagę powyższe
Każdy jedzie na własną odpowiedzialność.
Warto też zabrać podstawowe klucze, łatki lub zapasową dętkę.
Kontakt do organizatora:
e-mail: zywy777@o2.pl
tel. kom.: 503599563
gg: 1588904 (piszcie śmiało, bo zawsze jestem na niewidocznym)
Dnia 2 Września odbędzie się rajd typu XC czarnym szlakiem "Zagórksiej Strugi". Będzie to wyjazd TRENINGOWY - Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie.
Miejsce i godzina spotkania: 10:00, Gdynia Wzgórze św. Maksymiliana, pętla ZKM(zaraz przy wyjściu z tunelu od stacji SKMki)
Trasa: pełny czarny szlak do Wejherowa, powrót do Gdyni zależnie od pogody albo szosą albo lasami. W przypadku złej pogody rajd kończymy w Wejherowie.
Dystans: ok.90km
Tempo jazdy: na płaskim ok. 25-28km/h, jednak trasa to głównie górki i pagórki
Profil trasy: górzysty, wiele górek o przeróżnej długości i kącie
nachylenia
Uwagi: szlak jest dość techniczny, cześto zalegają na nim spore ilości błota, są korzenie, itp. dlatego proszę o odpowednie dobranie ogumienia, biorąc pod uwagę powyższe
Każdy jedzie na własną odpowiedzialność.
Warto też zabrać podstawowe klucze, łatki lub zapasową dętkę.
Kontakt do organizatora:
e-mail: zywy777@o2.pl
tel. kom.: 503599563
gg: 1588904 (piszcie śmiało, bo zawsze jestem na niewidocznym)
..::Speed Bike Team GT Technological ::..
Tacoo napisał(a):
> Zapomniałem dopisać że nie będzie to rajd TURYSTYCZNY.
> Traktujemy ten wypad jako treningowy sprawdzian :)
tak? ;P A tak na serio, to trasa głównie po to aby się wyjeździć, bo niczego do zwiedzania po drodze nie będzie, za to przyroda może zafundować ciekawe widoki :-)
> Zapomniałem dopisać że nie będzie to rajd TURYSTYCZNY.
> Traktujemy ten wypad jako treningowy sprawdzian :)
tak? ;P A tak na serio, to trasa głównie po to aby się wyjeździć, bo niczego do zwiedzania po drodze nie będzie, za to przyroda może zafundować ciekawe widoki :-)
pozdrawiam
Żywy
Żywy