Widok

2 tyg.w Tunezji dla 2 osób,z Gdańska,24.08-7.09

Mam do zaoferowania super pobyt dla 2 osób w Golf Residence, Port El-Kantanoui w Tunezji, hotel trzygwiazdkowy,HB, wylot z Gdańska w nocy z 23/24.08, powrót 7.09, cena katalogowa 1719 zł za osobę, ja sprzedaję za 1500 za osobę. W cenie jest już wszystko: przelot, opłaty lotniskowa i paliwowa, pokój 2-osobowy, ubezpieczenie bagażu,wyżywienie-2 posiłki. Hotel duży, polecany!!!! Nie mogę lecieć /a bardzo żałuję/z powodu obowiązków w pracy. Na ten termin nie już nigdzie żadnych ofert!!! Sprawdzałam.Oferta jest z EXIMU, koszty zmiany uczestników po mojej stronie. tel.604-381-367. Rezerwacja została dokonana za pośrednictwem Travelplanet.pl. Hotel jest do obejrzenia na stronie www.eximtours.pl.

gpilarczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szkoda ze akurat Tunezja...bo grubo zastanawiam sie nad wyjazdem ale nie Tunezja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hobby

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Białe tango (259 odpowiedzi)

Pan mi nie odmówi Panie Redziński (?) Ćwiczenie czyni mistrza. http://youtu.be/c3_NntYhzV4

Szukam systemu CRM (16 odpowiedzi)

Szukam CRMu dla 6 pracowników, branża serwisu klimatyzacji. Mamy bałagan w firmie. Musi być...

do góry