Widok

2 tygodnie...

...czekałam na telefon, co chwilę wymyślali inna usterkę....mimo obietnic nie dzwonią z informacjami o odbiorze.... zapłaciłam więcej niż powinnam, telefon odebrałam z niedziałającym aparatem fotograficznym (żałuje, że na miejscu nie sprawdziłam, bo przed oddaniem do serwisu aparat był sprawny). Pójdę po wszystkich świetych, mam nadzieję, że coś z tym zrobią, bezpłatnie... Nie polecam, pani serwisantka rzeczywiście lubi dużo gadać o niczym konkretnym... Pan serwisant miły, przepraszał, ale chyba nie ogarnia tego całego bajzlu. Ogólnie jestem zła na ten serwis.
Moja ocena
Dextel kategoria: Salony tel. komórkowych
obsługa: 1

oferta: 1

promocje: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szanowna Pani jest zla na cały świat ze telefon jest spadl na chodnik.W czasie naprawy dala upust swojej zlosci na forum.Stan faktyczny byl taki ze zostaly wymienione elementy na plycie glownej /same czesci koszt 35zl czasu naprawy nie liczymy/, bez skutku,skonczylo sie na wymianie plyty glownej /koszt w serwisie autoryzowanym nokii min 180zl sama płyta.Pani zaplaciła za wszystko 80zł i jeszcze pretensje ???Pozostawiam to bez komentarza.Przestroga dla innych serwisow jak zobaczycie puszysta pania z nokia 6280 to lepiej odrazu jej podziekujcie,szkoda nerwow bo was obsmaruje na necie i jeszcze wam bedzie starala sie wmawiac ze cos jeszcze nie dziala/tym razem aparat-wina tasmy/.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
gratuluje dyplomacji i inteligencji. Kolejny dowód na to, że "serwisanci" pracujący w danym obiekcie są nieprofesjonalni i poprostu nie przystosowani do współpracy z klientami. Po pierwsze, żaden sprzedawca, serwisant nigdy nie powinien obrażać klienta. Pomine fakt o masie błędów w tekscie napisanym przez kogoś z obsługi (uważam, że świadczy to o ignorancji i o braku inteligencji). Prosze sobie w końcu uświadomić, że z "serwisem" jest źle, skoro wszystkie opinie jakie dotąd czytałam są negatywne. Miałam styczność z tym miejscem i zdecydowanie odradzam oddawania telefonu w ręce "ekspertów" z dextela.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry