Widok
210 ;/
Jaki bezsens !!! jeżdżę 210 i przeważnie ,a może nawet i zawszę się SPÓŹNIA . !!! i to nie 10 min , tylko albo od 30-40 min ;/ a czasem wg nie przyjeżdża !!! Masakra !!! Teraz jest zimna i co ludzie mają robić stać i czekać nie wiadomo ile ? nie raz miałam tak że autobus 210 nie przyjedżał a nastepny w dodatku się spóźnił .;/ !! co to ma być wg ?? !!! Mój chłopak np. jeździ na pkp -osowa zeby jechac do domu i co on ma zrobic jak łaskawy kierowca się spóźnia i wtedy moj facrt nie zdaza na pociag ? hmmm. bo nastepnego pociagu nie ma... a jak ma jechac na okolo to nie pasuje z innymi autobusami i tez trzeba czekac ok 2h ;/ !!! po prostu bark mi słów.... a najlepsze jest to ze kierowca nie dosc ze spozniony to jedzie jaby chcial a nie mogl moze jakby przyspieszyl to by kazdy zdazal na pociag bo to nie tylko moj chlopak jezdzi... ;/jestem oburzona . MOŻĘ ŁASKIAWIE KTOŚ TO PRZECZYTA I COŚ Z TYM ZROBI .! { ostatnia akcja takiego spoznienia nastopila dzis... 30 listopada... powinien jechac o 19.45 a do tej pory nie przyjechal czyli 20.29 ;/ i na pociag juz niikt nie zdazyl ... a nastepnego pociagu nie ma... ps. czasem jest tak ze zdazy mu sie pojechac za wczesniej i wtedy dupa